Hvordan man opbygger en vindmølle med en Permanent Magnet DC Motor

September 9

Vindmøller er en levedygtig-- og til tider mindre omkostningskrævende--alternativ til installere solpaneler i bolig indstillinger. Alle vindmøller bruger en permanent magnet motor til at generere jævnstrøm el. Selvom Hvidevarer ikke kan udnytte jævnstrøm, vil at opnå en AC power inverter konvertere elektriciteten til en brugbar form magt. At vide, hvordan du installerer din egen wind turbine system vil hjælpe dig med at opnå større energiuafhængighed fra din nytte og beskytte miljøet.

Instruktioner

Dyrknings levedygtigheden af vindkraft til din placering. Tjek kortet viser USA 's årlige gennemsnitlige windpower (Se ressourcer) for dit område. Hvis dit område er fremhævet i en af de mørke blå nuancer, kan så du være egnet til windpower. En anden mulighed er at gå til webstedet Weather Underground og udføre en brugerdefineret søgning for dit postnummer. Angive datoer for mindre end eller lig med et år fra hinanden og hjemmesiden vil beregne den gennemsnitlige vindhastighed til din by.

•Lay dele til din vindmølle på en arbejdsbænk. Din DC permanent magnet motor skal kunne producere omkring 40 volt af elektricitet. Tre til fire vinger bør anvendes. De bør være lavet af materialer som træ eller polyvinylchlorid, kendt som PVC. Bygge din egen vinger vil tage mere tid og vanskeliggør projektet. PVC vinger kan gøres ved hjælp af et puslespil for at skære en 2-fods sektion af PVC-rør i kvarte langs længden af røret. Klip et lille rektangel ved basen af vingen, således at det kan knytte til hub i det næste trin. Størrelsen på rektanglet kan variere afhængigt af størrelsen af din hub og motor. Forme den førende kant af hvert blad, således at det har en 15-graders vinkel fra en linje trukket parallelt til bagkanten. Forkant skal afrundes med et bælte sander og bagkanten fladtrykt, så at det ligner et fly fløj. Hjemmelavet vindgenerator anbefaler 8-fods Windmax vinger, tilgængelig på eBay.

•Drill huller i bladene hubben hvor vingerne kan boltet og sikret til motoren aksel eller gear, afhængigt af den motor design. Knivene skal være tilsluttet et gear eller disk, vil rotere turbine motorakslen. En lille metal disk knyttet til turbine skaft kan ændres, ved hjælp af en boremaskine, sammen med en tap og farvestof, for at danne gevindhuller til montering af vingerne. Alternativt, opdigte en lille træ hjul til brug som et samlingspunkt for vingerne til at vedhæfte til motoren kan være lettere og mindre formidable end at arbejde med en aluminium disk. Til sidst, vil en træ hub har brug for mere vedligeholdelse på grund af vejrlig og udsættelse for fugt. Vedhæfte vinger til metal eller træ disken ved hjælp af møtrikker, bolte og et topnøgle sæt. Må ikke over stramme vingerne eller du vil ombryde disken.

•Velegnet din DC motor og wind turbine forsamling af omslutter det i kabinettet. Et træ kabinet er en mulighed at vedlægge turbine og virker godt på grund af at være i stand til at oprette en brugerdefineret boks for vindmøllen. Træ kabinettet bør være sømmet sammen i en lille boks, lige stor nok til at passe på vindmøllen. Wrap plast rundt inde i trækasse, sà ¥ den er vejrbestandig. Andre metoder til omslutter motoren omfatter brug af en rustfrit stål skorsten pipe sektion. Montere generatoren inde i kabinettet for at forhindre wiggling og skubben, som vil give mulighed for den maksimale mængde af overføringen til moment fra vinden til power generator. Bjerget kan opnås gennem brug af zip bånd og beslag stykker, der er sømmet ind i boksen.

•Anvend en loddekolbe tilsluttes 12-gauge elektriske ledninger til DC-motor, som vil løbe fra møllen til deep cycle batterier. Brug en skruetrækker til at fastgøre enderne af ledningerne til et charge controller, som vil forhindre, at batterierne bliver overbelastet.

•Sæt Laderegulator til din deep cycle batteri bank. Afhængigt af konfigurationen skal du arrangere dit batteri bank kredsløb i en serie eller en parallel kredsløb konfiguration. En serie kredsløb vil dobbelt spænding mens en parallel kredsløb fordobler strømstyrken af batterierne. Tilslut en serie kredsløb ved at forbinde den negative terminal af et batteri med den positive terminal på et andet batteri. Fortsætte dette mønster, indtil alle batterier er forbundet med undtagelse af to af terminalerne. Et parallelt kredsløb forbinder som terminaler mellem tilstødende batterier. For eksempel, vil de positive og negative terminaler af tilstødende batterier blive forbundet. Uanset hvilken konfiguration, du bruger, skal du have to terminaler, der ikke er forbundet med hinanden for at tilslutte AC power inverter.

•Tilslut ledningerne til AC power inverter med batteripolerne nævnt i det foregående trin. Power inverter vil have mindst en stikkontakt til at tilslutte en forlængerledning eller power strip, som du kan bruge det til dit hjem apparater.

•Monter vindmølle på en gammel bolig tv-tårn, som er let boltet sammen med en skruenøgle. Svejse et beslag til bunden af vindmølle boliger og bruge en klemme, sat til at fastgøre den til tårnet. Oprejst tårnet, og sørg for at der er mindst fire tunge kabler tilsluttet tårnet og satset ud i jorden til støtte. Du kan også overveje at hælde beton sidefødder at beskytte tårnet og de tilhørende linjer fra vindstød, som potentielt kunne vælte tårnet og ødelægge din vindmølle.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com