Hvordan man opbygger en vindmølle til elproduktion

February 26

Er du klar til at bryde fri fra din afhængighed af det lokale forsyningsselskab og de høje gebyrer det afgifter for elektricitet? Så kan det være tid til at tænke på bygning og installere din egen vindmølle.

Instruktioner

•Få nogle kvalitet klinge rørsystem. PVC plast kloakrøret er et fantastisk materiale at bruge til at gøre vindmølle vinger. Det er robust og kan modstå både vejr og misbrug fra vinden.

En hurtig note her: PVC kloak rør er beregnet til anvendelse under jorden, så husk at belægge den med en heavy-duty UV resistent maling til at beskytte det mod solen. For de bedste resultater, skal du bruge en med en UV-hæmmer som titandioxid.

•Klippe dine vinger. Markere dit mønster på røret med en permanent markør. De følgende diametre bør anvendes, alt efter rørets diameter: når rør diameter er 4 inches, blade bredde på hubben bør være 5 1/2 inches og blade bredde på spidsen skal være 3 1/2 inches. En 6 tommer rør diameter ville kræve en 6-tommer på navet og en 4-tommer klinge bredde på spidsen. En 8-tommer rør diameter kræver 6 1/2-inch klinge bredde på navet og 4 1/2-inch klinge bredde på spidsen. En 10-tommer rør diameter kræver en 7-tommer blade på navet og 5-tommer klinge bredde på spidsen.En gang skar, udjævne alle ru kanter med en sander efter eget valg.

•Kontrollér hub. Den del, der forbinder DC-motor med vingerne, Hub's diameter skal matche diameteren af din motor nøjagtigt eller det vil ikke fungere korrekt. For at gøre en hub, tage en trisse, der måler 6 inches i diameter og har et skaft størrelsen af din motor diameter, derefter samle korte stykker af 1/8 tomme - 1/4 tommer tykt stål foranstaltningen omkring 12 inches lang og 2 inches lang. Du vil bruge disse til at forbinde vingerne til hubben.Næste, tage en 6-tommer PVC rør måler 48 inches i længden, og kvartal det omkring sin omkreds før skære det på langs i fire lige store stykker (dette vil være din nye vind generator klinge forsamling).

Sørg for at din trisse passer stramt på skaftet af DC-motor og at forsamlingen kan dreje motoren. Forbinde to ved at bore et lille hul gennem remskive og aksel, og indsætte en 1/8 tomme bolt og møtrik.

•Measure omkreds på hubben remskive og dividerer dette tal med tre (antallet af vinger). Dette vil give dig afstanden mellem klinge montering stykker af stål. Stålet skal bores med en 1/4-inch borehoved på den samme position for hvert stykke på navet. At holde huller mindst 1 tommer form ydersiden, de skal mødes i midten af hubben for at give generatoren balance det skal spinde.

•Monter din klinge forsamling. Vedhæfte din vind generator forsamling til toppen af tårnet røret, så det kan dreje. Blot vedlægge en flange til selve forsamlingen fungerer godt til dette formål, så rør til at passe ind i det. Der er flere måder at knytte DC motor og hub forsamlingen til tårnet.

Du kan vedhæfte dem til et stykke træ første og derefter til flange, eller du kan bruge et stykke ABS rør, at DC-motor kan passe ind i stramt. Når du gør dette, skal du sørge for at skære rør 2 inches længere end DC-motoren. Fylde bladet forsamling ende med et andet stykke af træ med et hul skåret i midten. Dette vil tillade akslen til at forlænge ud fra det, så det kan være forbundet til den hele vinge forsamling senere. Endelig tillægger dette stykke rør (holde det tæt på klingen forsamling) flange, og Indsæt den hele motor inde den beskyttende beklædning.

•Kontrollér en hale. Bruger mindst 1 kvadratfod af materiale, kan halen foretages fra enhver type af robuste metal. Tilslut det til forsamlingen simpelthen ved at bore et par små huller i halen samling pipe.

•Tilføj en pilot vane. For at forhindre skader under kraftig vind, skal du tilføje en pilot vane at din vindmølle. Formålet med vinge er at vende generatoren væk under uvejr. Arbejder meget gerne en hale, er den eneste store forskel mellem to, at pilot vinge er monteret på siden af kroppen, foran halen.

•Installer en controller. Uden en controller, kan dine batterier blive for meget opkrævede, dermed ødelægger dem. For at forhindre denne type skade, installere en controller mellem din vindmølle og dit batteri bank.

Tips & advarsler

  • Dette job kan blive endnu hurtigere og nemmere ved hjælp af en vindmølle kit. Bedst for dem med ingen erfaring inden for vindenergi, disse kits levering du med alle de instruktioner og materialer, du bliver nødt til at bygge din egen vindmølle.
  • Der er to ting du kan gøre for at sikre, at Parlamentet kan holde op i hårdt vejr: installere en sikkerhed fangst for at sikre at kroppen forsamling ikke kan stige over en 45-graders vinkel til horisonten i høj vind, eller Tilslut en stor hængsel mellem flange og ABS kroppen holder motoren på plads.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com