Hvordan man opbygger en vinduesplads med MDF (Medium Density Fiberboard)

February 19

Hvordan man opbygger en vinduesplads med MDF (Medium Density Fiberboard)

En af de bedste funktioner fra vinduet sæde er dens alsidighed. Det kan bruges til at dekorere en karnap samtidig også tjener en mere praktisk anvendelse som opbevaring. Medium-density fiberboard eller MDF, er billigt, let at male og efterlader en glat finish og føler. Den ene ulempe med MDF er den lethed, hvormed tråde af en skrue strimler træ. For de bedste resultater, skal du bruge en variabel hastighed boremaskine med Phillips hoved skrue spids.

Instruktioner

•Indstil hegnet omkring bordet så på 24 inches. RIP ark af MDF på denne indstilling. Næste, sætte hegn af tabel saw på 16 inches og rippe den resterende del af MDF. Du skal have to 96 tomme lange stykker af MDF, en 16 inches lang og de anden 24 inches lang.

•Indstil hegnet omkring bordet så på 28 1/2 inches. Klip et stykke fra 16-tommer-dækkende MDF. Dette er i bunden af vinduet sæde. Næste, sætte hegn af tabel saw på 24 inches og skåret to stykker. Disse er enderne af vinduesplads. Du vil have et stykke tilovers som er omkring 19 inches lang.

•Indstil hegnet omkring bordet så på 30 inches. Skåret tre stykker fra 24-tommer-dækkende MDF. Disse er forsiden og bagsiden af vinduesplads. Derefter sat hegnet af tabel saw til 16 inches og rippe en af de 30-tommer stykker til denne bredde. Dette er toppen. Næste, sætte hegn af tabel saw på 1 tomme og rippe et stykke fra den sidesten 30-tommer MDF.

•Indstil hegnet omkring bordet så på 5 inches. RIP tre stykker fra sidesten værket fra trin 2. Anvende lim til den 5-tomme side af de tre stykker og sikre dem til bunden af 28 1/2-inch bunden af vinduesplads med 1 1/4-inch drywall skruer.

•Applicer lim til enderne af vindue sæde bunden og placere den mellem endestykkerne (16 x 24 tommer stykker). Skrue ender til bunden med drywall skruer.

•Measure i fra de kant og gøre mærker på 3/8 inches. Placer indramning-pladsen på mærkerne og tegne en streg ned de to 24-tomme sider og på tværs i bunden. Dernæst starter øverst og gøre en mark på 3/8 inches, derefter hver 6 inches. Bore jævnt fordelte undersænker huller 3/8 af en tomme dyb omkring tre sider af for- og bagside. Anvende lim til kanterne af ender og bunden og sikre forreste til en vinduesplads. Gentag til bagsiden af vinduesplads.

•Installer klaver hængslet på 1-tommer stykke fra trin 3. Fastgør det til en af de 30-tomme kanter på toppen (17 x 30 tommer stykke). Anvende en perle af lim på den øverste kant af ryggen og 1 tommer ned hver ende panel. Sikker top med 1-tommer stykke til bagsiden af vinduesplads. Anvende lim til udsatte undersænker huller og placere en skrue hul knap i hver.

Tips & advarsler

  • Rydde op overskydende lim straks med en fugtig klud. Stencil eller male foran og i toppen af vinduesplads til dekoration. Brug en router en kant langs forsiden af toppen for at tilføje karakter til den forreste øverste kant.
  • Efterlad ikke elværktøj uden opsyn i overværelse af børn. Ikke male eller forsegle vinduesplads uden ordentlig ventilation.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com