Hvordan man opbygger en vinkælder i dit skab

June 16

Hvordan man opbygger en vinkælder i dit skab

Har du et lille skab central til din bolig, der ikke tjener tilstrækkeligt dine opbevaringsbehov? Derefter fjerne det og generobre pladsen for noget, der vil forbedre dit hjem og underholde dine gæster!

Nyd denne trin for trin-proces, som vil genopfinde dit skab i en dejlig vinkælder med vin reoler kan lagre op til 100 flasker af vino og din smukke stilk ware.

Instruktioner

•Demo tid! Og det må være den nemmeste demo arbejde jeg nogensinde har angivet.

Skru hængsler til døren og fjerne døren helt. Gemme det eller smide det væk, du vil erstatte denne dør. Fjerne knagerække, sko rack, hylder eller opbevaring apparater på vægge eller gulv område. Rive dem med omhu.

•Patch op på væggene fra din destruktive måder, err demo arbejde. Brug en 6" spackle kniv og badekar spackling pasta. Anvende spackle at udjævne eventuelle huller eller hudafskrabninger til væg overflade. Lad spackle tørre natten over og derefter sand pletter let med 220 grit sand papir.

•Med vægge pænt prepped, det er tid til at male de kedelig indvendige vægge af skabet. Hvis du har en overflade monteret lampen i skabet, fjerne den. Hvis du ikke ved hvordan man gør dette, referere til en Ehow artikel om processen.

Vælg en jord tone eller accent maling farve som rubinrød eller chokolade. Hvis du er mere tamme end, bare matche den eksisterende farve af udenfor rummet og opretholde lige snørebånd. Anvende en primer frakke (tonfarve primer hvis bruger en mørkere farve) og to finish frakker.

•Shop for en modulær vin rack system. Du er på udkig efter vin reoler med samme bredde som din døråbning. De fleste modulære stativer er bekvemt 26-27" wide, der arbejder for 90% af de closet døre derude. Udvælge et system, der har en indbygget vinsmagning bordpladen og et modulopbygget vinholder, der kan være monteret over bordpladen. Den øverste enhed er for din stængel ware og/eller flere flaske opbevaring.

Google "modular vinholder" at komme i gang shopping. Refererer til dimensionerne af dit skab mens du gennemser de tilgængelige typografier og vælge en egnet til din smag. Der er ikke en forkert beslutning her, dette er rent kreativt lyksalighed. Du og din garderobe vil kærlig liv så længe stativerne passer. Mind dine dimensioner.

•Purchase en fuld lite indvendig glasdør som afbilledet. Du vil denne vinkælder for at være en smuk skærm. Være sikker på, at glasset er hærdet for sikkerhed. Der vil være en masse festlighederne omkring dette skab, når det er færdigt.

Du kan enten købe døren kun eller købe en pre hang dør, der er hængslet til en ny døren jamb. Fordel ved at købe døren er kun, at du ikke behøver at rive ud af eksisterende døren trim og døren jamb at installere den. Dog skal du balladen omkring med den gamle jamb for at få hængsel justeringen til at matche de nye dør. Dette vil kræve en træ mejsel. Bygningen levering selskab, sælger du døren kan få dig kvadrerede væk med denne proces, det er ligetil.

•Purchase dit nye lampen. Et godt valg er en track lys med MR16 halogenpærer. Hvis du køber en MR16 spor belysning jernbane, skal du købe en, der har en indbygget lav spændingstransformer. Det nye lys er at give stil og accent; ikke bare almindelig belysning.

Valgmulighederne er næsten endeløs for disse M16 track lys systemer. Du vil kunne foretage et køb via en lokal belysning leverandør eller over nettet uden problemer.

•Assembly og installere tid!

Først, Installer din nye lys armatur. For det andet, Installer din vinholder og kabinetter. Endelig installere din dør.

•Hvis du har oprettet et rack layout, der efterlader dig med en smule vægplads mellem bordplade og rack over det, kan du hænge et billede der for yderligere at forbedre pladsen.

Tips & advarsler

  • Nærme sig dette projekt med en følelse af kreativitet og inspiration. Vin er en fejring af tradition, romantik og godt liv.
  • Sørg for at indstille din lille vinkælder til at fungere som en lille vinbar. Udnytter et modulopbygget system med en bordplade vil indrømme jer hen til konfigurere vinsmagning parter og tjene dine venner direkte fra din ny vinkælder.
  • Husk på, dette vinkælder ikke har en konditioneret luft plads i skabet, hvilket betyder, at du ikke ønsker at holde din bedste årgange derinde, eller i det mindste ikke i månedsvis. Dårlig vin opbevaring fører til cork fiasko og sure druer.
  • Hvis skabet du har i tankerne modtager en masse af direkte sollys, skal du overveje en anden skab for projektet.
  • Brug korrekt øjet beskyttelse under eventuelle nedrivning og installation processer.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com