Hvordan man opbygger en Vinreol Over et lille køkkenvindue

December 22

En fleksibel plan for en Vinreol i et lille køkkenvindue vil tillade gør-det-selv at tilpasse de grundlæggende design for at tilpasse rack. Dette design bruger sider af skabene på begge sider af vinduet til at støtte den vinholder men rack kunne monteres på vinduesrammen med nogle ændringer. Husk at sollys og temperatursvingninger påvirke smagen og kvaliteten af vin, så skal du ikke gemme værdifulde flasker i et vindue vin rack for længere end et par dage.

Instruktioner

•Klippe et stykke af reoler tømmer i to ens længder. Disse vil være siderne af vin rack og vil lægge på siderne af skabene over vasken. For en one-hylde vinholder, en højde på 4 ½ inches vil være tilstrækkeligt. For en to-hylde rack, skåret i længder til 8 inches. Tilføj 4 ½ inches for hver ekstra hylde.

•Klippe fire forskalling strimler længden af afstanden mellem to skabene over vasken, minus bredden af tømmer. Før du begynder at samle de vinholder, har en hjælper, hold de to længder af tømmer mod siderne af skabene og hold en furring stribe mellem dem for at sikre du har en Tilpas størrelse. Hvis stripsene er for lang eller for kort, vil ikke forsamlingen passe stramt på plads.

•Sæt forskalling til cut tømmer. Forskalling vil danne læberne, der holder toppe og bunde af de vinflasker. Skrue et stykke af forskalling i hver af de fire hjørner af ene sidestøtte. Gentag med anden siden, så du har oprettet en åben kube. Boring pilot huller i side stykkerne og enderne af forskalling strimler gør denne opgave nemmere.

•Indstil vinholder på et arbejdsoverflade på sin side med forskalling strimler opad. Brug en håndsav til at skære 11 tommer lange tremme strips til at holde de vinflasker. Antallet af strimler afhænger af størrelsen af den vin rack. Tremme strimler holder de vinflasker på plads, og bør være placeret diameteren af en standard vinflaske--typisk tre inches--apart. Hvis din vin rack er en fod lang, skær tre lægter for hver hylde. De tre lægter fordelt jævnt, at holde fire flasker vin.

•Brug trælim at tillægge forskalling strimler af tremme strimler så de danner slots til at slide de vinflasker. Begynder tre inches fra én sidestøtte og afslutte tre inches fra anden side støtten. Tilføje tremme strips til hver hylde.

•Paint eller bejdse den vinholder. Placer den vinholder mellem skabene på hver side af vasken og brug et vaterpas til Sørg for det er lige. Den vinholder bør passe stramt. Bruge træ skruer for at tillægge køkkenskabe vin rack.

Tips & advarsler

  • Bruge L-beslag til at vedhæfte den Vinreol til toppen af vinduesrammen, hvis der er ingen skabene.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com