Hvordan man opbygger en vinter tøj opbevaring skab

May 29

Det er fantastisk at opleve hvor meget nyttige skab plads du har når tøjet ud af sæsonen er gemt væk i en specialbygget vinter tøj opbevaring skab. Konstruere et ekstra skab er et mindre byggeprojekt, der nemt kan konvertere en ubrugt hjørne eller out-of-the-way område til funktionel opbevaringsplads.

Instruktioner

Ramme området skab

•Measure området 's længde og bredde og skitsere det ned på gulvet med kridt linjer. Markér placeringen af skabet døren åbner på gulvet og tilføje en yderligere 1 1/4 inches til dit skab dør bredde til dørkarmen.

•Klippe 2 x 4 tommer træ studs til at dække de længde og bredde målinger af dit skab disposition. Skære et ekstra sæt af træ studs ved hjælp af de samme målinger til at gøre dit skab vægge til at vedhæfte til loftet top plader.

•Præ-bore huller gennem de 2 x 4 tommer studs at skrue de base plader til gulvet. Før bore huller med en hammer drill hvis boring i hærdet beton. Indsæt ankre i huller i gulvet for at tilføje ekstra styrke til grundlæggelsen af dit skab vægge. Bruge tunge skruer--dæk skruer arbejde godt for trægulve og murværk skruer til betongulve - indsætte dem i huller gennem de base plader og skrue dem på gulvet.

•Line op de bedste plader til loftet og skru disse i loftsbjælker. En nem tip til fastgørelse af de øverste plader til loftet for hver væg af skabet er at skære to lodrette 2 x 4 tommer træ studs at måle højden af muren mellem den øverste og nederste plade. Nail topplade til toppen af disse træ studs og derefter stå dem på bundpladen, niveau dem og derefter søm den øverste plade i loftet.

•Klippe ekstra 2 x 4 tommer træ studs ved hjælp af måle højden mellem de øverste og base plader. Placer disse studs hver 12 til 16 inches mellem de to ende træ studs at fuldføre væg indramning. Styrke til skabet hjørner med to yderligere 2 x 4 tommer træ studs butted mod de studs, der mødes på hjørnet.

Døren indramning

•Frame døråbningen med to 2-ved-4-tommer træ studs skåret til 82 inches længe for et 80 tommer lange dør. Nail disse i de to træ studs på begge sider af døren åbning.

•Klippe et andet stykke 2 x 4 tommer træ til døren header ved hjælp af vandrette måling over de to lodrette 2 x 4 tommer træ studs indramning døren. Nail dette stykke ind i toppen af disse lodrette stykker i hver ende.

•Measure den lodrette afstand mellem denne dør header base og den øverste plade til væggen. Cut fire 2 x 4 tommer træ stykker, space dem og nail disse i den øverste plade og døren header base.

Omslutter mure

•Sheetrock de indvendige vægge af dit skab første. Måle længden og bredden af hver væg og udskårne stykker af sheetrock til at dække muren. Markere målinger på de sheetrock overflade, og trække en linje ved hjælp af en lige kant og blyant. Score på linje med en hobbykniv, fastgør brik i halv på linjen og derefter skære igennem den sheetrock opbakning til separate stykker.

•Line op i kanten af hvert stykke af sheetrock lander på midten af et træ stud til at understøtte kanterne af den sheetrock. Skrue den sheetrock til studs med en boremaskine og sheetrock skruer.

•Glatte hver skrue hul og søm med fælles sammensatte. Anvende sheetrock tape sømmene og tack hjørnet perlerne til hjørnerne. Glat over en ekstra lag af fælles sammensatte med en bred spartel eller udtynding klinge indtil væggen er problemfrit glat.

•Sæt isolering mellem træ studs og korte kanter i de træ studs til at holde det op. Lukke i de ydre mure på samme måde som den indvendige vægge.

•Installer døren indramning i døråbningen, og hænge døren ved hjælp af dør hængsler og skruer. Bore huller i indramning og dør til dør hardware og vedhæfte dør knop og døren plader ved hjælp af en boremaskine eller skruetrækker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com