Hvordan man opbygger en Vinyl Cutter stå

September 23

En vinyl skæring stativ bruges til at holde ruller af vinyl, der kan spredes ud let og skæres på standen. En alsidig vinyl skæring stand vil være i stand til at holde små ruller og store ruller, der er 12 inches i diameter og 48 inches lang. Disse bevoksninger indebærer en konstruktion, der svarer til mange arbejdsborde. De er bygget af fyrre tømmer, men har et metalrør, der holder roll. Røret tillader roll at drejes frit, når stykker af vinyl skal blive forstødt hurtigt.

Instruktioner

•Drill en 1-tomme hul gennem hver 60-tomme bord. Centeret skal være 2 inches væk fra slutningen af bestyrelsen og 2 ¾ inches fra kanten af brættet. Kun bore et hul gennem hvert bord.

•Indstil hver 60-tomme bord på kanten så de er parallelle og 48 inches fra hinanden. Hullerne skal justeres. Indstille hver 48-tommer bord vinkelret mellem dem, så de er også på kanten og fordelte 33 inches fra hinanden. En af de 33-tommer boards bør flugter med enderne af 60-tommer bestyrelser, som ikke har de huller boret. Skrue gennem 60-tommer bestyrelser og i 48 tommers bestyrelser. Bruge otte skruer.

•Anbring et 36-tommer bestyrelsen vinkelret inde i hvert hjørne af rammen. Enderne af disse bestyrelser bør være flush med den ene side af rammen. Disse er ben til din vinyl skæring stå. Skrue gennem rammen og i benene. Bruge fire skruer for hvert ben.

•Anbring stå oprejst og lægge din krydsfiner på toppen så at kanterne er flush. Enderne af de 60-tommer boards med hullerne skal være 12 inches væk fra 51-tommer kanten af krydsfiner. Skrue krydsfiner på stativet ved hjælp af 16 skruer.

•Hold dine vinyl rulle vinkelret mellem 48-tommer boards med hullerne justeret. Indsætte rør gennem hullerne, så det understøtter roll. Skru endestykker på røret til at sikre roll.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com