Hvordan man opbygger en vogn lysekrone

February 1

Hvordan man opbygger en vogn lysekrone

Hjemmelavet, rustikke lysekroner er den perfekte måde at tilføje en smule af elegance til enkle, country indretning. Indarbejde traditionelle rustikke elementer, såsom en vogn hjul, som en base for en DIY lysekrone. Låne lidt lurvet chic charme til lysekrone projekt ved hjælp af mason jar glober for lys. Ved hjælp af batteri-drevet lys i stedet for plug-in elektriske komponenter, er disse rustik lys kilder tilgængelige til brug både indendørs og udendørs.

Instruktioner

•Klippe 20 stykker af floral wire. Hvert stykke bør være omkring 10 inches lang.

•Rub vogn hjul med medium-sandkorn sandpapir. Dette vil hjælpe slibe op overflader, forberede hjulet til maling.

•Sæt vogn hjul og floral wire stykker på en ren, tør dråbe klud. Male elementer ved hjælp af hvide spraymaling. Spray i lang tid, selv slagtilfælde til at oprette et tyndt lag af maling. Tillad elementer til at tørre. Vende dem og male den modsatte side. Tillad elementer til at tørre og derefter røre, hvis det er nødvendigt.

•Anvend en medium-sandkorn sandpapir til at oprette en lurvet chic finish på vogn hjul. Forsigtigt gnide langs detaljerne på egerne og omkring kanterne af hjulet. Gnid indtil den hvide maling kommer ud, udsætte den oprindelige træ finish på vogn hjul.

•Indstil hvor langt Lysekronen skal hænge fra loftet, veranda stråle eller træ gren. Tilføje 6 inches til denne afstand. Skåret fire stykker af tynde reb, som er lig med denne reviderede måling. Tæl antallet af eger på vogn hjul. Dividere det samlede antal eger med 4. Binde enden af et reb omkring en talte på hjulet. Tælle over antallet af eger bestemmes af din tidligere division. Binde det andet reb på denne talte. Gentag med de resterende to eger. Når du holder op på hjulet af reb, bør hjulet sidde fladt.

•Tag ét stykke af floral wire og blandt den bred åbning mason krukker. Fjern låget fra krukken. Twist wiren omkring mundingen af krukken. Twist haler ind i en lille løkke. Gentag med de resterende krukker.

•Klippe 19 stykker af fiskesnøre. Forskellige længder af fiskesnøre, skære stykker måling mellem 4 og 10 inches. Skær et stykke af fiskesnøre måler 16 inches lang. Bind et stykke af fiskesnøre at wire loop på en krukke. Gentag med de resterende stykker af fiskesnøre og krukker.

•Vælg krukke med det længste stykke af fiskesnøre bundet til wire loop. Binde den modsatte ende af dette fiskeri linje omkring midten af vogn hjul. Krukken skal hænge under hjulet, når hjulet er holdt oppe af reb båndene.

•Tie de resterende stykker af fiskeri linje på vogn hjul eger. Space krukker jævnt rundt om hjulet, skabe yderligere visuel interesse med varieret højder af krukker.

•Sæt et batteridrevet fyrfadslys stearinlys i hver af krukker. For at lette Lysekronen, tænde lysene før du placerer dem i krukker.

Hæng vogn hjulet fra et træ filial eller veranda stråle ved at binde reb rundt om grenen eller bjælken. Til at hænge en vogn hjul lysekrone fra loftet, skru fire kroge i loftet hvor Lysekronen vil hænge. Binde sløjfer i enderne af reb. Passe til reb over hver af krogene.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com