Hvordan man opbygger en vogn

February 24

Vogn var en af de første Forhjulstrukne biler af mennesker. Stridsvogn løb voksede ind i en hævdvundne kilde af underholdning for mange og en måde at vise sin rigdom. Der er masser af grunde til at bygge din egen vogn i dag. Måske ønsker du at genskabe dine favorit scene fra en gladiator film eller bare cruise rundt dit nabolag i stil. Bruger fælles dele, kan du bygge en vogn, der vil transportere dig overalt.

Instruktioner

Hvordan man opbygger en vogn

•Du skal bruge et cockpit (det sted, hvor rytteren står), hjul, en måde til at fremdrive din vogn og en måde at forbinde din vogn til din fremdriftssystemet. Et hold af heste kan fremdrive din vogn som i gamle dage, eller du kan få venner tage tøjlerne og trække dig langs.

•Du kan bygge din cockpittet fra træ eller bruge en eksisterende struktur, som en gammel Papirkurv tønde. Overveje, om du vil have en stor, truende vogn eller en slank, hurtig. Udgør en grov plan, så du har noget til at guide dig som du opbygger dit køretøj.

•Build cockpit hvis du har besluttet at gå denne rute. Vælg et tykt stykke træ til bunden og ringer det på tre sider med en talje-højde gelænder. Sørg for din base og guard er tilsluttet stramt. Bolt brikkerne sammen og bruge parenteser samt til at sikre din vogn holder sig sammen under stress.

•Bolt en aksel til bunden af din vogn og tilføje hjulene. Hjulene skal være stor; mindst en fod i diameter. Spin hjulene et par gange for at sikre de bevæge sig frit uden at komme løs. Du vil også ønsker at tilføje en står der holder stridsvogn oprejst når den ikke er i brug. Det kunne bare være en tyk stråle, der strækker sig fra din vogn på en 45-graders vinkel.

•Tag din vogn på en oprydning cruise. Vedhæfte nogle tøjler til hvad vil være at trække din vogn langs. Sørg for at din vogn får du en solid ride. Vogn skal føles som en del af dig, og du bør ikke have til at gøre en masse arbejde at bo inde og styre. Mobilitet er også centrale for en vogn. Hvis du ikke får de svar, du ønsker, kan du prøve at knytte mindre hjul.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com