Hvordan man opbygger en Walk-In Closet ud af dit gamle skab

October 8

En walk-in closet giver dig mere plads til at opbevare tøj, sko, tilbehør og andre elementer i dit soveværelse eller andre rum i huset. Det giver også rummet en ansigtsløftning ved at dreje dit gamle skab ind i en ny, større og mere attraktive. Walk-in closets kan tilføje værdi og appellere til dit hjem så godt, hvis du beslutter at sælge det senere i livet. Afhængigt af det aktuelle layout af dit værelse og skab skal du indhente en tilladelse til at omdanne din eksisterende skabet til et walk-in closet.

Planlæg dit nye skab

Planlæg dit skab for nemheds skyld: det er lettere at bygge skabet ved hjælp af eksisterende plads og layout, snarere end at banke ned vægge for at gøre plads til skabet. Hvis du ikke ved, hvor meget plads du har brug for, måle dine eksisterende skab plads og derefter vurdere baseret hvor meget mere du har brug for på at--50 procent mere plads, dobbelt så meget plads eller endnu mere. Også, plan for hvad du ønsker at gemme i den nye closet, såsom en sko rack eller en plads for at forsøge på tøj foran et spejl.

Entreprenør vs DIY

Du kan bygge den nye closet selv, selvom du måske ønsker at overveje at hyre en entreprenør til i det mindste en del af arbejdet. For eksempel, hvis du har brug at banke ud vægge til at bygge den nye closet, bør du have en inspektøren kontrollere, at det er sikkert at banke ud af væggene, hvis de er en del af husets fundament eller struktur. Også, bør du overveje en entreprenør til at hjælpe dig med el-arbejde eller andre specialiserede nytte arbejde. Gør det selv uden uddannelse kan være farligt og kan også føre til kostbare fejl.

Ekstra værelse

Et ekstra værelse er et let alternativ til at opbygge en ny walk-in closet. Den ekstra plads er sandsynligvis større end skabet ville være alligevel, og da det allerede er bygget, meget lidt anlægsarbejdet er nødvendig. I stedet kan du kun dekorere rummet som du ønsker, med spejle og hylder, og gemme alle dit tøj, sko og tilbehør i den ekstra plads. Du kan købe bølgende tøj stativer for at holde på værelset eller installere hængende stativer og hylder langs væggene.

Bruge gamle skab til din fordel

Den største fordel ved opbygning af en ny garderobe ud af dit eksisterende skab er, at du ikke starter fra bunden. Bruge de eksisterende layout og funktionalitet af den eksisterende skab til din fordel. For eksempel, er en enkel måde at opnå denne remodel til at tage eksisterende skabet og bare bygge et spejlbillede af det, så du hovedsagelig dobbelt rum af eksisterende skabet. På den måde, du behøver ikke at gøre meget for at eksisterende skabet; du tilføje blot til det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com