Hvordan man opbygger en Wall Mount montre

August 17

En wall mount montre kan bygges til enhver størrelse ved hjælp af en grundlæggende box konstruktion teknik. Du kan variere udseendet af displayet gennem dit valg af træ der anvendes, pletten anvendes på træ, ved at tilføje molding til sagen eller ved at anvende designelementer på træ, selv ved udskæring dem direkte i overfladen af træet. Uanset look går du efter, ved hjælp af boksen design du kan bygge en robust, langvarig montre, der vil være en velkommen tilføjelse til ethvert rum.

Instruktioner

•Draw design af din montre. Omfatte dimensionerne og den træsort, du ønsker at bruge i opbygningen. Hårde træsorter som kirsebær, eg eller fyrretræ tendens til at vare længere end krydsfiner eller presset træ produkter, men vil tilføje meget til din sag koster.

•Klippe træ til din designet dimensioner. Bagsiden af din sag skal skæres til den plads, der er ønsket af din sag interiør plus 1/4 tommer i alle retninger for at redegøre for bredden på siderne og toppen/bunden paneler. For en 24 tommer af 24 tommer plads, skære en 24 ½ tomme firkant panel. Dybden af sagen vil bestemme størrelsen af sidepanelerne, 10 inches skal giver nok dybde til en typisk knick knack montre, så sidepanelerne skal skæres til 24 1/2 af 10 inches og toppen og bunden paneler til 24 af 10 inches. For lethed af konstruktion, skåret en sag dørpanel størrelse 24 ½ inches ved 24 ½ inches så godt.

•Sand skære kanterne af panelerne. Side og top- og bundkanterne kan gives en skrå kant løber fra den udvendige kant til den indvendige kant af sagen for ekstra visuelle effekter. Oprette en skrå kant til panelet tilfælde dør.

•Construct sag ved at deltage i det bageste panel med et Sidepanel. Bruge en tømrer niveau til at sikre panelerne er sluttet helt og holdent. Sikre paneler ved hjælp af 3/4 tommer belagt negle. Fortsætte med forsamlingen ved at tilslutte sig prima og nederst bedømmelseskomite sag, efterfulgt af anden sidepanelet.

•Mark området i døren panel hvor du ønsker at installere ruden, forlader mindst en tomme plads i panelet omkring ruden. Skære en plads i sag dørpanel at skabe rammen for din rude, skærer fra bagsiden af panelet. Sand cut glat.

•Klippe glas rude til størrelsen brug for, lidt mindre end panel dørkarmen, ved hjælp af et glas cutter.

•Opret støbning, at vil beholde glas inden for case døren. Skær strimler størrelse omkring indrammet hullet, ved hjælp af en 45 graders vinklet cut hvor brikkerne vil mødes. Støbning bør lidt overlapper ramme hullet.

•Sæt molding til ydersiden af sag dørpladen ved hjælp af efterbehandling negle. Sænk negle under støbning og dække dem med træ kit at skjule dem.

•Sæt ruden i indramme mod støbning. Skåret træ dyvler i kvarte og passe dem inde i rammen mod kanten af glasset til at holde ruden på plads. Vedhæfte dyvel kvartaler at ramme væggen ved hjælp af efterbehandling negle, skjule dem så godt.

•Sæt sag panel front til sagen ved hjælp af hængsler sikret med træskruer og derefter vedhæfte et dørhåndtag til at åbne og lukke sagen. Afslutte sagen med træ pletter og lak eller maling som ønsket.

•Monter sagen til muren ved at bore 4 huller i bagsiden af sagen, svarende til væggen studs på den valgte væg. Niveau sagen og prop til væggen med en tømrer jack. Skrue muren på plads ved hjælp af 2 1/2 tommer dæk skruer med kabinet skiver.

Tips & advarsler

  • Plumb og niveau er tilfældet, kan du bruge træ shims placeret på sagen tilbage mellem sag og væg, skære overskydende shim materiale fra omkring sagen, når det er installeret

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com