Hvordan man opbygger en Workbench til et lille barn

February 11

Hvordan man opbygger en Workbench til et lille barn

Arbejdsborde til småbørn ligner regelmæssig arbejdsbænke bruges af voksne. Selv om de ikke er nær så omfangsrig eller så holdbart som deres større fætre, buksetrold arbejdsborde kan gøres ved hjælp af de samme materialer, men i en mindre skala. Pine tømmer bruges ofte i opførelsen af både voksen-størrelse og buksetrold arbejdsborde, men buksetrold arbejdsborde er mindre og lettere at rumme et barn mindre størrelse. De er gode til at spille på med legetøj værktøjer, men de kan også være sjovt at bruge til andre børns aktiviteter, herunder kunst og kunsthåndværk.

Instruktioner

•Indstil to 25-tommer boards på kanten og 13 inches fra hinanden. Angiv 13-tommer bestyrelser mellem dem, så de er vinkelrette og deres sider er flugter med enderne af 25-tommer bestyrelser. Skrue fire skruer gennem hver 25-tommer bord, så to skruer indtaste hver ende af 13-tommer bestyrelser. Dette er rammen for dine buksetrold workbench.

•Anbring en 15-tomme bord inde i hvert hjørne af rammen så alle fire er vinkelret på rammen og enderne er alle flugter med én side af rammen. Skrue gennem rammen og i bestyrelser, ved hjælp af to skruer i hvert hjørne. Disse er ben for dine buksetrold workbench.

•Drej ramme opretstående så det står på enderne af sine ben. Lå krydsfiner på toppen, så dens kanter er flugter med sider af rammen. Skrue krydsfiner til rammen ved hjælp af otte skruer.

•Sand buksetrold workbench med sandpapir middelkvalitets-tørres det af med tack klud og anvende din træ pletten. Slibning af workbench forhindrer barnet i at få splinter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com