Hvordan man opbygger en Workshop tabel

May 27

Hvordan man opbygger en Workshop tabel

En pålidelig arbejdsområde i en garage eller shop er et must. Workshop tabeller er pålidelig, fordi de anvendte materialer til bygge dem er som regel en stærk konstruktion tømmer holdt sammen med dæk skruer. Workshop tabeller er enkle i design og let at bygge. De fleste af disse tabeller vil også give en hylde til opbevaring samt. I en time eller to, kan en workshop tabel monteret og placeret i garagen eller arbejdsområde, klar til brug.

Instruktioner

•Lay to 48-tommer boards på kanten, parallel og 17 inches fra hinanden. Skrue gennem enderne af de 48-tommer boards, i enderne af to 17-tommer bestyrelser. 17-tommer bestyrelser skal være vinkelret på 48-tommer bestyrelser, og hjørner skal være flush, oprettelse af en 20-tommer-af-48-tommer ramme. Gentag denne proces med de andre to 48 tommers og 17-tommer bestyrelser.

•Lay, en ramme fladt, og Placer en 32-tommers bord vertikalt i hvert hjørne. Skrue gennem 48 tommers og 17-tommer boards, i 32-tommer bestyrelser til at sikre bordben. Dette er din tabelrude, men placeret op og ned.

•Lift den anden 20-tommer-x 48 tommer stel, og skru den på benene, så det er parallelle med den nederste ramme og 15-tommer væk. Dette vil yde støtte til din nederste hylde.

•Drej din oprejst tabelrude. Skrue din 20-tommer-af-48-tommer krydsfiner til den øverste ramme. Sørg for alle kanterne er flush. Skrue 20-tommer-af-38-tommer krydsfiner til den nederste ramme, at sikre alle kanter flugter.

•Sand ned din hele projektet med din mellemstore grade sand papir, og derefter med din fine grade sand papir. Tør dit projekt ned med en tack klud, og anvende din olie pletten. Lad din tabel tørre efter instrukser.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com