Hvordan man opbygger en Wraparound våbenhus

March 20

Hvordan man opbygger en Wraparound våbenhus

En veranda kan være en uhyre attraktivt tilføjelse til ydre af et hjem. Der er mange muligheder for indgangsparti og mange stilarter at vælge imellem. Wraparound indgangsparti, ellers kendt som veranda - eller kolonistil porches, er et almindeligt syn i ældre huse, men der er ingen grund til hvorfor de ikke kan føjes til en nyere hjem, hvis betingelserne er rigtige, og der er nok land til at arbejde med. Hvis du har lidt eller ingen konstruktion erfaring, bør du anvender den et byggefirma, der kan afslutte arbejdet for dig.

Instruktioner

•Plan dit budget før du begynder. Få priser for alle de materialer, du vil kræve. Hvis det er muligt, købe regenereret materialer hvor du kan. Dette vil spare dig penge.

•Survey jord langs omkredsen af dit hus og foranstaltning hvor bred din veranda bør være. Du skal give mulighed for enhver skråninger eller dråber i jorden omkring dit hus og din veranda højde skal tillade hældningen på dit tag.

•Dig jorden omkring fundamentet til at skabe en crawlspace under verandaen. Niveau jorden og begynde mærkning, hvor den pyntede ramme vil passe. Dette bør være omkring niveau mærket af toppen af grunden. Sikre den pyntede ramme med transport bolte. Vedhæfte strøer på rammen med orkanen klip.

•Kontrollér plan af rammen og strøer før du fastlægger den pyntede. Afvigelser kan fastsættes inden de pyntede går ned. Når du lægger den pyntede, har du et par muligheder med design. Opretter en diagonal join i hjørnerne eller bruge lige pyntede fra hus væg udad til kanten af huset, og derefter ændre retning, da hjørnet viser. Tjek nogle designmønstre, før du lægger pyntede for at finde ud af, som passer bedst til dit projekt.

•Mark hvor taget af våbenhuset vil blive knyttet til huset. Brug transport bolte til at sikre tag stivere og bruge orkanen clips til at vedhæfte de ydre stivere og strøer. Sted pyntede indlæg med jævne mellemrum, startende i hvert hjørne og efterlader huller af omtrent 10 fod. Disse målinger vil variere alt efter den bredde og længde af din veranda.

Uddelingen tagmaterialer med tagdækning negle. Bruge tagdækning tar til at forsegle joinforbindelser mellem tag og hus før om tagdækning følte eller helvedesild. Hvis du følger samme stil som tag i øjeblikket på dit hjem, købe de samme materialer og passe dem i samme retning som din nuværende hus tag.

•Sæt balustre og stillinger rundt om veranda. Vedhæfte fascia boards til forsiden af verandaen og lægger dine tagrender til de forreste fascias. Mange mennesker vælger afløb kæder som et alternativ til tagrende rør, og dette gør en langt mere attraktivt valg at dræne vand fra dit tag ned fra verandaen.

•Build trin til din veranda ved hjælp af slidbaner og stigrør. Husk at trin har en forordning størrelse, og tale med din lokale kontor til planlægning af at finde ud af alle relevante oplysninger vedrørende din tilstands love.

•Tilføj gelænderet skinner og stillinger for at fuldføre trinnene. Afslutte våbenhus tag ved at tilføje foring og tunge og groove paneler. Dette er en valgfri tilføjelse, og hvis du er tilfreds med udseendet af din veranda, som det er, skal du springe dette trin.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com