Hvordan man opbygger en Yard dræning

August 27

En gård, der undlader at dræne og lider vand pooling er et problem. Området resterne klæg græs længe efter resten af gården har tørret, område dør, og i nogle tilfælde de pooling skader strukturer og haven vegetation. Opbygning af en yard dræning system er afgørende og anbefales i de fleste tilfælde til at forhindre eller rette dræning fiasko.

Instruktioner

•Look for et veldrænet sted på kanten af værftet til brug som en soakaway. En soakaway vil indsamle vandet fra dræning rør du vil installere. Denne placering skal helst være en lavere højde end det sted, som ikke vil dræne. Bruge en rendegraver eller har en licenseret professionel grave et hul med en rendegraver, der måler omtrent 6 fod dyb og 6 fod brede.

•Dig en grøft mellem soakaway hul og de ikke-afløb områder. Bruge rendegraver eller grave hullet med en skovl. Start en fod under pooling-området og fortsætte nedad mod soakaway.

•Dig grøft at måle ca 6 inches lang eller større og 15 inches dyb ved siden af dårlig dræning område. Grøften bør skråner nedad mod soakaway, skrånende nedad et gennemsnit på 1cm per meter af den grøft længde.

•Fyld soakaway hul med en 5-mund lag af store sten og klipper. Knuste mursten og cement og andre sten murbrokker vil også arbejde. Anvende en 6-tommer lag af små sten og groft grus ovenpå det foregående lag.

•Shovel ud af de resterende flade mellem toppen af grøften og undlade at dræne-området. Hvis vand stående i stedet, Tillad vand at dræne ned gennem grøften og ind i soakaway før du fortsætter arbejdet på afløbssystemet. Når vandet er tømt, lægge dele af rør på plads langs bunden af grøften; forbinde sektionerne og dække hele røret med undtagelse af en 1-fods længde på toppen af problemfeltet.

•Dig ud af problemområdet til dybden af dræning rør. Påfør et lag af sten stor nok til at undgå at falde i eller stoppe op drænrør. Bygge lag op omkring 1 fod dyb og derefter erstatte det øverste jordlag.

•Dæk soakaway med muld til opfylder niveauet af den omgivende jord. Dette vil skjule soakaway.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com