Hvordan man opbygger et brusebad gulv med sidde ned bænke

May 19

Hvordan man opbygger et brusebad gulv med sidde ned bænke

Opbygning bruser på stedet til brugerdefinerede specifikationer giver mulighed for en boligejer eller builder til at konstruere et brusebad med en entydig størrelse og design ved hjælp af en række forskellige materialer. Custom brusebad konstruktion også tilskud en boligejer større frihed i forhold til særlige funktioner, der kan medtages mere så end hvis en præfabrikerede bruser enhed bruges. Et muligt supplement til en brugerdefineret brusebad er bænke, eller sæder. Bruser bænke kan bygges fra aske blokke eller mursten og mørtel efter brusebad pan er afsluttet op til et vist punkt.

Instruktioner

•Build ramme for brusebad pan. Fjern eventuelle materialer nødvendigt at udsætte undergulvet. Måle åbningen på tærsklen bruser hvor kantstenen bliver placeret, overføre denne måling til two-by-fours og skære tre længder af two-by-fours til denne størrelse. Stable nævn i shower tærskel og søm dem til væggen studs og gulv bjælker til at danne kantstenen. Måle åbninger mellem væggen studs.

•Measure, klip og Hæft en sektion af bygning papir til undergulvet. Skær et hul til afløb åbning.

•Glue den nederste del af en tredelt brusebad afløb ind i afløbet åbningen ved hjælp af PVC cement. Skubbe en klud i afløbet åbning for at blokere løs mørtel ved et uheld falder i afløbet.

•Calculate og plan for den samlede stigning, der vil være påkrævet i laget før pan. Måle afstanden mellem midten af afløb åbning og den fjerneste væg og Multiplicér denne afstand i fod, med 1/4 til at bestemme den samlede krævede stigning i inches. Brug en plan hen til lokalisere og markere højden af afløbet åbning på væggen. Måle afstanden fra den samlede krævede stigning og markere denne højde. Bruge plan for at tegne en streg langs kanten af badet i denne højde.

•Measure, klip og Hæft en sektion af metal tremme til at passe i bruser floor, hvilket efterlader et 1/2-inch hul omkring afløbet.

•Forbered mørtel og pakke det ind i metal tremme. Blande mørtel, således at det har en temmelig tør konsistens og overveje at bruge en polymer tilsætningsstof til at øge styrken eller andre karakteristika. Bruge en murske at placere mørtel på bruser floor og bygge det, så det afspejler nogenlunde hældning mellem væggen og afløb.

•Køre den en lineal eller niveau over mørtel med ene ende på afløbet åbning og den anden på linje på væggen. Kontroller for lav eller høj steder og tilføje mørtel og fjerne overskydende mørtel efter behov. Køre en float over overfladen for at skabe en glat finish.

•Measure, klip og lim en sektion af fugtisolering membran til brusebad pan, vægge og kantstenen. Membranen skal være dimensioneret, så at det vil forlænge 8 inches op hver væg og op og over kantstenen. Skære slidser til afløb bolte, en åbning for drænhul og skær membran til gadehjørnet ved væggen studs så at det sidder over kantstenen.

•En komplet bruseren vægge til det punkt, at bænken kan bygges. Typisk, dette indebærer installation af plastfolie eller en vandtætning membran mod knopperne, derefter placere cement backerboard over det vandtætte lag.

•Plan og forberede blokke på bænken. Læg blokke som de vil blive lagt i mørtel og bryde dem op efter behov for at imødekomme den planlagte design. Hvis bænken vil være imod en mur, skal kun ansigter være fremstillet af massiv blok; mellemrummet mellem ansigter af bænken og væggen kan udfyldes med murbrokker og mørtel.

•Moisten cement backerboard vægge hvor mørtel vil være i kontakt med væggen med en fugtig svamp.

•Spread om 1 tomme af mørtel på bad gulvet hvor bænken vil blive bygget.

•Sæt de første kursus af blokke i mørtel. Angiv den første blok, vrikke det forsigtigt, da det er placeret til at frigive eventuelle luftbobler. Brug en plan for at sikre, at blokken er selv og foretage de nødvendige justeringer. Sted efterfølgende blokke, indtil det første kursus er afsluttet, smøre i slutningen af hver blok, før det er placeret ved siden af en anden og kontrollere ofte for at sikre, at blokkene er niveau og hvert ansigt er selv.

•Sæt de anden og alle efterfølgende kurser af blokke. Spred mørtel på den eksisterende kursus, så lå blokke ved hjælp af de samme teknikker som med den første række.

•Fyld i ethvert rum mellem ansigter af bænken og væggen med murbrokker og mørtel, bygge det næsten til toppen af blokke.

•Shape toppen af bænken. Bænk toppen bør have en lille hældning til effektiv afløb. Opbygge mørtel at afspejle denne lille hældning, så køre en lineal over mørtel at tjekke for lav eller høj steder og flytte mørtel rundt efter behov. Opstille plan over toppen af sædet for at sikre, at der er en lille skråning.

•Mortar ansigter af bænken. Blok ansigter blev tjekket for jævnhed under hele stabling og mortaring, er de sandsynligvis ikke helt endnu. For at tage hensyn til dette, spredes et tyndt lag af mørtel over siden af hver bænk, derefter køre en lineal over hvert ansigt til at oprette en selv overflade.

•Installer midten og toppen dræne stykker. Brug drain bolte til at sikre den midterste afløb brik til det nederste stykke, stramme dem for at skabe en vandtæt forsegling. Justere højden på top afløb stykke eller si, at afspejle den planlagte dybde af mørtel seng.

•Measure afstanden mellem den planlagte mørtel seng dybde op ad væggen og markere denne højde. Bruge plan for at tegne en streg rundt om brusebad i denne højde.

•Sæt nok mørtel i brusebad pan til udgør omkring halvdelen af den planlagte mørtel seng dybde.

•Tryk på en sektion af metal tremme skåret til at passe i brusebad pan og omkring afløbet i mørtel.

•Build op resten af bruser mørtel seng. Pack mørtel mellem streg på væggen og i afløbet. Brug lineal til at lokalisere områder, lav eller høj i mørtel. Endelig, køre flyderen over mørtel overfladen til at skabe en glat finish. Lad mørtel kur for mindst en dag før du installerer den ønskede belægning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com