Hvordan man opbygger et brusebad Pan og flisegulv

August 16

Et brusebad pan refererer til cement struktur under gulvet i en flisebelagt brusekabine. Det er lavet af en to lag af beton, sandwiching en plast gulv liner og skrånende mod afløbet. Flisen er installeret direkte over den øverste lag af beton. Dette er et kompliceret projekt, der skulle gennemføres af en nybegynder. Hvis du har haft nogle erfaringer, tale med en eksperter hjem forbedring butikker om at få ordentlig afløb kit og andre materialer.

Instruktioner

•Klippe cement board at sidde bruser floor, ved hjælp af puslespil. Skær et hul i cement board til at passe omkring drænhul i brusebad ramme. Spredt thinset mørtel over gulvet at ramme brusebad stall med et hakket flisebelægning murske og bestyrelsen i sted i mørtel. Skru den ned med galvaniseret træskruer hver seks inches.

•Indstil drain forsamling på plads i hullet. Ikke vedhæfte det endnu, men lad det sidde løst. Lægge konkrete mesh omkring overfladen af cement board, forlader drænhul afdækket. Sikre trådnet med en korte pistol.

•Mix et parti af Portland cement pr instruktionerne emballage. Skovl cement på gulvet, der dækker trådnet. Gøre cement en ½-tommer tyk omkring afløbet, så planteskovl det på en opadgående tendens mod væggene. Gøre hældningen stige med ¼ tommer per fod. (Måle om der er 3 fod af plads fra afløb til en væg, cement tykkelse bør øge ¾ tommer mellem afløb og væg).

• Lad cementen sat for en dag. Spredt bruser floor liner over gulvet, skære ud i afløbet cirklen med en hobbykniv. Sætte liner lim rundt i kanten af afløb til at holde det nede. Tag liner op på væggene af omkring en mund, hæfte det der.

•Mix et andet parti af Portland cement. Spred det over lineren på 1 ½-tommer tykke, efter skråning allerede etableret. Sæt afløbet flange i cementen. Lad det hærde i to dage.

•Divide gulv i fire firkanter, niveau og en blyant. Læg fliser i et gittermønster (uden mørtel) for at fastslå, hvilke nedskæringer, du skal gøre at fliser omkring afløbet. Foretage nedskæringer ved hjælp af våde saven.

•Indstil alle brikkerne i thinset mørtel, sprede det ned med et hakket murske. Sætte afstandsstykker mellem fliserne. Lad mørtel sat for en dag.

•Tag afstandsstykkerne. Injektionsmørtel gulv, sprede injektionsmørtel over det med en cementmørtel float. Tryk på injektionsmørtel i linjer mellem fliserne mens skrabe overfladen. Tørre op overskydende injektionsmørtel med en fugtig svamp. Lad injektionsmørtel kur i tre til fire dage før du bruger bruseren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com