Hvordan man opbygger et brusebad Pan på et betonfundament

December 11

Hvordan man opbygger et brusebad Pan på et betonfundament

Et brusebad pan er en af de vigtigste elementer i enhver bruser, fordi den danner base af hele enheden. Ikke blot gør det definerer dræning i bruseren via hældning til afløb, men det giver også en base for keramik, porcelæn eller Natursten fliser du planlægger at installere. Mens præfabrikerede bruser pander er tilgængelige i en række forskellige materialer, er det mest solide fundament kan du bygge for dit brusebad custom lavet bruser forbud ud af en sand og cement blanding, giver dig et brusebad pan, der bogstaveligt talt vil vare hele livet.

Instruktioner

•Applicer et lag af maling-on imprægnering mindst 24 timer før du flyde cement baseret brusebad pan. Brug en pensel til at male fugtisolering på cement, og dække backer bestyrelsen på væggene mindst seks inches op fra gulvet, så du har en vandtæt foring, der strækker sig lidt op ad væggen.

•Mix din cement og sand blanding i en trillebør med en skovl. Tilføj vand sparsomt, som du ønsker blandingen skal være sammenhæng i lidt fugtig sand, der vil holde en formular hvis du klemme din næve omkring det, men ikke så våd at det er klistret eller faktisk fugtig.

•Løsn afløbet flange fra drænhul og læg en TOT af skrot papir i afløbshullet at holde enhver sand eller cement falder i afløbet. Dække afløbet hoved med malertape. Skru det tilbage i området afløb hul men kun skrue ned omtrent halvvejs afstanden det vil gå, så du kan justere det senere for højden af din flise.

•Sæt nogle af cement blandingen omkring kanterne af bruseren pan område. Du skal være mellem 3 og 4 inches af mudder med hensyn til højde, med omkring 3 til 4 inches i bredden. Bruge flade murske eller træ murske for at pakke mudder ned stramt rundt langs kanten, og brug en plan for at tjekke hældningen mellem omkredsen og afløb. Spec er 1/4-inch for hver lineær fod, men du kan gøre mindre, så længe der er en skråning til afløbet.

•Juster højden af din omkreds, når du har besluttet din skråning. Tryk på den afskærmede ende med en gummihammer med niveauet placeret fra afløbet perimeter, indtil du opnår dine ønskede skråning, som vil indrykke pakket mudder omkredsen og give dig et referencemærke. Placere plan oven på omkredsen område, og bruge gummihammer til at trykke plan ind i mudder i samme højde som din oprindelige henvisningsmærket. Arbejd din vej langs hele omkredsen, etablere en reference niveau mark, der er indrykket i mudderet.

•SCOOP overskydende mudderet fra perimeterkanter med flad metal planteskovl indtil alt er på samme højde som det niveau indrykning og glat området med den flade murske. Fyld resten af brusebad pan med mudder blanding. Pakke det ned stramt med træ murske, og sikre, at der er lidt mere end du tror, du skal bruge. Bruge niveau eller straight edge for at skrabe overskydende ud mellem omkredsen og afløb, ved hjælp af disse to områder til at opnå dine skrå pan.

•Lightly gnide træ murske over skrå pan overfladen efter du har skrabet overskydende mudderet til at udjævne ting. Justere områder, hvor mudderet kunne være en smule højt eller lavt, og glatte dem ud med træ murske. Anvende let tryk med den flade, metal murske for en sidste, glat finish, og lad mudderet frakke sat til minimum 72 timer før du indstiller enhver flise.

Tips & advarsler

  • Alle dine værktøjer og forsyninger kan være lejet eller købt fra dit hjem forbedring butik. Du kan skrue afløbet cap, når mudderet har sat op til at fjerne vat fra afløbet og justere højden af afløbet, selv til at skylle med tile installation.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com