Hvordan man opbygger et brusebad Pan

May 3

At gøre en ordentlig brusebad pan er det vigtigste skridt i at gøre en solid, vand stramme bruser. Det synes let at gøre, men medmindre gøres ordentligt kan føre til katastrofer med lækager og vandrer vand. Et brusebad pan er en mørtel seng, som skråner ind i et dræn. Det lyder let, ikke sandt? Hvis du ønsker at opbygge et brusebad, kan du sikkert bygge pan selv, hvis du gør det omhyggeligt. Lad os finde ud af hvordan.

Instruktioner

•Anvend en flerstrenget tilgang til opbygning af et brusebad pan. Bruge en vandtæt membran og en mørtel seng.

•Start med afløbet. Afløbet er det eneste sted for vand at gå i brusebad. Hvis afløbet bliver tilstoppet, vil vandet fylde bruseren og køre på gulvet. Bruge en fastspænding ring afløb. De top halvdelen arbejder ligesom en almindelig afløb og bunden halvdelen giver backup dræning. Sætte den understøttende flange af afløb direkte på krydsfiner undergulvet. Det vil blive holdt på plads med mørtel du installere senere.

•Opret en skrånende gulv med en tynd, latex-modificeret mørtel seng. Minimum anbefalede undergulvet hældningen er 1/4 tommer per fod. Efter beregning af den rette hældning, fastgør 3/4 x 3/4-inch float strimler omkring omkredsen af bruser floor til at tjene som guider, når du installerer mørtel seng.

•Indstil en klemme ring afløb på undergulvet og søm 3/4-inch float strimler omkring kanten af bruser floor. Når float strimler er naglet i, dække krydsfiner undergulvet med et lag af 15-lb. tagdækning følte, efterfulgt af et lag af galvaniseret udvidet wire tremme holdes fladt med hæfteklammer.

•Trowel ud af latex-modificerede mørtel. For at forme hældningen, ride over float strimler og afløbet flange med en træ flyde og kompakt mørtel af stampemaskiner det med float. Da tværsnit af dette dæk mudder kan være så tynd som 3/8 tomme i afløbet område, altid bruge en styrke-fremmende latex tilsætningsstof i stedet for vand, når du blander mørtel. Lad skrå mørtel sengen hærde natten over før du installerer brusebad pan membran.

•Installer brusebad pan liner. Bruser pander skal flytte fordi over tid flytte bygninger. Bruge chlorerede polyethylen (CPE) arket membran til brusebad pan liners. Det obligationer til selv at gøre brusebad pander af enhver størrelse. Installere blokering mellem studs rundt om hele området pan, og sørg for blokering strækker sig mindst en tomme over de opadvendte sider af gryden. Også sørge for at alle skruer er undersænkede hoveder eller flush. Gøre siderne otte til ni inches høj eller hvad din lokale koder siger. Rul membranen og skære det til den rigtige størrelse, krølle hjørnerne, fold op membranen og placere den på bruser floor for en retssag, der passer. Når du er sikker på passer er rigtige, fjerne membranen, løst skrue membranen fastspænding bolte i den nederste halvdel af afløb og køre en perle af gummi fugemasse rundt lavere afløbet flange. Sætte membranen over bruser gulv og sænke det på plads. Efter krølning og folde det overskydende hjørne materiale, hæfte det på væggen blokerer for, at holde alle hæfteklammer til inden for en tomme af den øverste kant. Anvendelse fugemasse mellem lag af hjørne folderne til at holde materialet tæt mod væggen blokerer.

•Installer præfabrikerede dam hjørner. Opfylder den opadvendte membran bruser kantstenen, installere præfabrikerede dam hjørner, membran producenten af. Anvende to 1/8-inch perler (fordelt 1/2 tommer apart) af fugemasse til pan membran og derefter bruge en murske i seng dam hjørner i fugemassen. Placere alle skruer i den øverste tommer af de opadvendte kanter. Skære omkring bolt hovederne fremspringende fra afløbet med membran på plads, og tryk på membranen over alle fire bolte. Nu, spænd bolte, derefter skæres et hul i membranen at åbne pan ud i afløbet.

•Test brusebad pan. Tilslutte afløbet med en udvidelse-type proppen og fyld gryden med vand op til toppen af kantstenen. Nu dræne vandet og installere mørtel gulvet.

•Float mørtel gulvet. Før du installerer mørtel sengen, tråd justerbar afløb skærmen ind i kroppen af fastspænding ring afløb, sætte den i den færdige højde af klinkegulv. Sted en gratis-dræning materiale som ært grus rundt i bunden af afløbet at forhindre dæk mudder fra plugging græde huller. Flyde ud ca. halvdelen af dæk mudder, lå i et stykke forstærkende ledning, så dækker wire med de resterende dæk mudder. Brug 16/16-gauge 2 x 2-tommer mesh, 13/13-måler 3 x 3-tommer mesh eller 16/13-gauge 11/2 x 2-tommers mesh. Nu flyde seng til sin endelige skråning. Den færdige højde af mørtel seng skal positionere gulv fliser 1/16-1/8 tomme over toppen af afløbet, og 1/8 til 1/4 tommer under den nederste kant af væg flise. Hak den øverste forreste kant af træ flyde så at det rides langs den nederste kant af den væg flise, som du installeret, før du begyndte at bygge brusebad pan.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com