Hvordan man opbygger et dæk i baghaven

September 13

En lille dæk placeret midt i din baghave eller måske med udsigt over en lille dam kan være en attraktiv flugt på en varm sommerdag. Projektet bør ikke tage mere end en weekend og du kan bygge det ved hjælp af ekstra tømmer du måtte have. Hvis du laver dæk på jordoverfladen, behøver du ikke trapper eller et rækværk, selvom du skal strategisk placere en eller to store sten for at gå ind på det lettere.

Instruktioner

•Measure af dæk med et målebånd og gøre perimeter markerer på de fire hjørner. Niveau jorden inde omkredsen med en skovl, så grave huller i de fire hjørner med en post hul gravemaskine. Disse huller skal være to fod dybt og omkring seks inches firkantet. Hvis en side er længere end otte fødder, grave et hul midt mellem hjørnerne på denne side.

•Klippe stillinger af 4 x 4 tommer trykimprægneret træ, der er tre fod lang med en rundsav. Hver brik i et hul og tilbage fylde hullet med konkrete mix, ved hjælp af en to-fods niveau til plumb hvert indlæg, som du hælder beton. Når du er færdig, skal hver post udvide 12 tommer fra jorden. Lad den konkrete sæt natten over.

•Klippe rand strøer fra 2 x 8 tommer tømmer og sætte disse langs kanten af dækket ved at skrue dem til de udvendige kanter af stillinger med pyntede skruer. De nederste kanter af disse strøer skal være så tæt på jorden som muligt uden at røre den. Bruge niveauet for at sikre de er horisontale, da du satte dem.

•Drill 2 1/2-inch huller gennem strøer, uanset hvor de er forbundet til en post. Udvide hver af disse huller helt gennem posten, så skub en 1/2 tommer-x 7-tommer bolt gennem hvert hul og stramme på en møtrikken med en skruenøgle.

•Klippe toppe af stillinger flush til de øverste kant af rand strøer med en håndsav.

•Tilslut 2 af 8 metal tværbjælke bøjler med 16-tommer mellemrum langs indvendigt kanter af to modsatte rand strøer, og sørg for bøjler vender hinanden er præcis modsatte, og at de er flugter med den øverste kant af tværbjælke. Brug tværbjælke bøjle negle til at vedhæfte bøjler. Når de er sikre, skære tværgående strøer passer mellem strøer rand drop disse i bøjler, og fastgør dem med negle.

•Indstil pyntede boards på toppen af strukturen vinkelret på de laterale strøer med et hul på halv tomme mellem disse. Skru disse bestyrelser til strøer med pyntede skruer, køre to skruer i hver bord hvor det skærer en tværbjælke. Hvis du har brug for mere end ét bord til at forlænge varigheden af dæk, skrue enderne af både brædder, hvor de gør en joint.

•Finish dækket af maleri klart træ sealer på alle udsatte træ på overflade og sider af dækket.

•Indstil en stor sten til at fungere som et skridt på hvert sted, hvor folk normalt vil træde til og fra dækket.

Tips & advarsler

  • Bruge en stribe af halv-tomme krydsfiner til at handle som en plads, når du installerer den pyntede boards. Dette vil spare dig tid og sikre du har en ensartet afstand over hele dækket.
  • Hvis jorden skråner fra den ene ende af dækket til den anden, skal du muligvis justere højder af stillinger til at kompensere.
  • Bære sikkerhedsbriller, når du bruger en rundsav, især når du er gennemskæring trykimprægneret træ. Holde dine hænder ud af sti af bladet på alle tidspunkter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com