Hvordan man opbygger et dæk uden tværbjælke bøjler

July 21

Hvordan man opbygger et dæk uden tværbjælke bøjler

Opbygning af et dæk tilføjer æstetiske og praktiske appel til dit hjem, men kræver en hel del af planlægning og arbejdskraft. Hvis du ønsker at bygge et dæk tværbjælke system uden brug af tværbjælke bøjler, skal du bruge en anden metode af støtte. Du kan bruge alternativer til strøer, som hovedbøger, parenteser og bånd. Hvilke af disse du bruge kommer til et spørgsmål om personlig præference og lokale love.

Tværbjælke struktur

Træ dæk bruge ensartet strøer som en støttemekanisme til overfladen af dæk. Strøer, som også vises normalt i etager, består af en serie af træplader, der kører mellem de strukturelle bjælker af en overflade. Disse bestyrelser tillægger vinkelret bjælker og hjælpe med at distribuere og lindre vægt stress anbragt på en dæk. Tværbjælke bøjler sidde på tidspunkt en tværbjælke og stråle, vedhæfter to til en anden for at øge styrken af strukturen og sikre en stærk forbindelse mellem disse elementer.

Tværbjælke finans

En tværbjælke finans består af et ekstra stykke træ føjes til strukturen i et dæk. Dette stykke træ udfører de samme grundlæggende opgave som en tværbjælke bøjle, gør brug af bøjler unødvendigt, når der bruges en finanskonto. Hovedbøger antage samme form og dimensioner som de strukturelle bjælker anvendes i dæk konstruktion. Du vedhæfte et finansbogholderi til bunden af en stråle, så to danner et "L" form. Strøer sidde på toppen af finans, der fungerer som en hylde. Ved hjælp af en hovedbog giver dig to punkter af vedhæftet fil til din tværbjælke--du anbringer dem til stråle og finans af drivende bolte eller skruer gennem hver i tværbjælke.

Beslag og bånd

Vinkelparenteser og bånd omfatter to typer af metal skruer bruges til at anbringe strøer bjælker. Selvom svarende til strøer bøjler, adskiller de sig på et par måder. Vinkelparenteser består af to flad metal overflader sluttede sig sammen i en "L" form. En af disse flade overflader tillægger en stråle, to andre en tværbjælke, danner en forbindelse mellem to. De adskiller sig fra tværbjælke bøjler, bøjler wrap rundt i bunden af en tværbjælke i en "U" form, mens parentes knytte én på hver side til en tværbjælke, med ingen støtte nedenunder.

Bånd arbejde præcis som parentes men antage forskellige fysiske former afhængig af et bestemt formål. Seismiske bånd, for eksempel, at beskytte dæk fra skader på grund af stærk sideværts bevægelse, og kan ligne parentes eller tværbjælke bøjler, afhængig af producent og type.

Bygningsreglementer

Altid tjekke bygningsreglementer før opbygningen af et dæk eller endda gøre en beslutning om dele du nødt til at gøre dine dæk. Disse koder indeholder sektioner for alle typer af projekter, herunder dæk konstruktion. Din lokale dæk bygning kode bør indeholde oplysninger om de accepterede tværbjælke bøjle alternativer i dit område, såsom hovedbøger, beslag og bånd. En kode kan ikke kun give dig med love om hvad du kan og ikke kan bruge, men også give dig idéer til de bedste alternativer til strøer i dit område.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com