Hvordan man opbygger et dobbelt skab

March 9

Hvordan man opbygger et dobbelt skab

Et område, hvor der kan være konflikt mellem mennesker, der deler et soveværelse er i deling af et skab. Uanset om det er to søskende, kan deler opbevaring nogenlunde et par eller college kids campingpladsvirksomhed sammen, være svært. En måde at forhindre uundgåelige spørgsmål er at bygge i en dobbelt skab i stedet for én lang skab. Afhængigt af formen og ledig plads i rummet, kan du bygge dybere skabene for at give plads til øget individuel opbevaring, men selv en standard dybde skab kan give hver enkelt persons væsentlige storagebehov.

Instruktioner

•Measure højde af rummet.

•Klippe tømmer stykker kræves for at oprette din stud vægge fra 2 x 4 tommer boards: to 122 tommer lange brædder for sidehovedet og sidefoden, 13 væggen studs 3 1/2 inches kortere end din loftshøjde, fire 79-tommer døren ramme studs og seks 24-tommer bestyrelser for døren header, side væg og divider væg sidehoveder og sidefødder. Derudover skal du seks korte pigge. For at beregne længden af de korte pigge, subtrahere 83 1/2 inches fra loftshøjde.

•Lay ud sidevæg og midterste skillevæg af skabet; de er samlet på samme måde. Du behøver kun én side til skabet fordi et værelse væg vil danne anden siden. Placer de 24-tommer sidehoved og sidefod boards parallelt med hinanden på gulvet. Indsætte tre væggen studs mellem dem, således at de ydre fire bestyrelser danner omridset af et rektangel med den femte stud centreret mellem dem.

•Sæt to skruer gennem hovedet ind i hver mur stud, og sidefod i hver mur stud.

•Measure 122 inches langs den mur, der vil blive på bagsiden af skabet fra sidevæg af rummet. Gøre en mark på væggen. Stå skab gavlen oprejst. Placer det vinkelret og tilstødende værelse væg, så den udvendige kant af rammen væg rører mark på væggen.

•Sørg for at væggen er lodret med niveau og skrue gavlen ind i gulv og væg. Indsæt shims mellem toppen af stud rammen og loftet til kile væg fast på plads. Sikre hovedet i stud væg til loft. Gentag med byens dividere væg placere det nøjagtigt i midten mellem indvendigt kant af den ydre skab væg og rum sidevæg.

•Saml frontramme af toiletter på gulvet som før. Placer sidehovedet og sidefoden parallelt med hinanden og arrangere studs mellem dem. Placer en stud i begge ender og skrue dem på plads.

•Measure og mark placeringer for væggen studs på både sidehovedet og sidefoden. De vigtigste målinger er på dørkarme. Disse skal give 24 inches af regnskabsafslutningen for hver dør. Resten af målingerne kan variere lidt uden at miste væg integritet. Arbejder fra værelse væg, der vil fungere som siden af skabet, gør et mærke på 13 inches, 16 tommer, 40 inches, 43 inches, 59 inches, 75 inches, 78 tommer, 102 inches og 105 inches. Ene ende er bredere end den anden til at rumme den nye sidevæg du bygger til skabet.

•Saml resten af stud væg ramme. Placer en mur stud og en dørtærsklen stud mellem 13-tommer og 16-tommer mærker. Placer en dørtærsklen stud og en mur stud mellem 40-tommer og 43-tommer mærker. Centrere en mur stud på 59-tommer-mærket. Placer en mur stud og en dør stud mellem 75-tommer og 78-tommer mærker. Placer en dør stud og en mur stud mellem 102-tomme og 105-tommer mærker.

•Sæt en 24-tommer lang, 2 x 4 tommer døren header over hver af dørkarme. Placer de korte studs mellem døren sidehoveder og overskriften væg. En kort stud skulle være direkte over hver dørtærsklen stud med det tredje kort stud centreret i mellem. Sikre alle pigge på plads med 2 skruer pr. udgangen.

•Strømforbrug i standby skab forvæggen rammen oprejst og stilling mod de to stud væg rammer allerede i position. Sikre forvæggen rammen er niveau og skru den closet frontramme i sidevæggen, gavlen og gulv. Skub en shim mellem toppen af væggen og loftet og skru den forreste væg til loft.

•Finish væggene i skabet, indefra og ud, ved at skære stykker af paneler og sikre dem til stud vægge med efterbehandling negle.

•Measure og skære en 1-tommer træ dyvel til at passe på tværs af hver af skabene. Sæt dyvler via monteringsdele. Kontroller, at dyvel er niveau før skrue opklæbning hardwaren i siderne af skabene.

•Sæt en bifold dør til hvert skab ved at indsætte monteringsdele i overskriften dør og gulv efter fabrikantens anvisninger. Du skal tjekke døren for lodret justering før montering det eller det vil ikke åbne og lukke let.

Tips & advarsler

  • Læg alle indramning boards på deres smalle kant ved montering stud væggen på gulvet.
  • Dørtærsklen bredden og højden kan variere afhængigt af specifikationerne af din bifold døre. Følg producentens anbefalinger.
  • Slips tilbage løsthængende tøj og hår inden du betjener power udstyr.
  • Bære beskyttelsesbriller, når du bruger power udstyr.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com