Hvordan man opbygger et drivhus fordampning køler

August 28

Hvordan man opbygger et drivhus fordampning køler

Drivhuse kræver et stort arbejde men tilbyde belønning af nærende og velsmagende grøntsager. Et drivhus fordampning køler fjerner varme og fugt fra drivhuset så at det ikke bliver for varmt for planter og grøntsager. Fordampningsemissioner kølere kan købes i butikker, eller du kan lave din egen. En god hjemmelavet fordampning køler bør sænke temperaturen i et drivhus med 10-15 grader. De er oftest bruges i områder, hvor temperaturen i et drivhus kan overstige 115 grader Fahrenheit. En hjemmelavet fordampning køler pumper vand gennem et rør, så spreder afkølet luft gennem drivhus ved hjælp af en fan med et filter.

Instruktioner

Hvordan man opbygger et drivhus fordampning køler

•Klippe rundt i kanten af filteret pad så det passer helt over forsiden af boksen fan.

•Drill et hul i hvert hjørne af blæseren og vedhæfte filteret over fan med skruer. Det skal passe helt uden at være løs.

•Drill et hul i siden af den fan, der er stor nok til den perforerede PVC-rør. Skubbe omkring en halv tomme af PVC-rør gennem hullet og lim omkring den udvendige kant af røret, hvor det er indsat i fan. Lad det tørre helt.

•Fyld en lille skraldespand tre fjerdedele fuld af vand. Dykke pumpen og fastgør anden enden af PVC-rør til pumpen.

•Sæt fan på et lille bord. Placer skraldespand ud for tabellen på gulvet ved siden af boksen fan. Tænde pumpen og fan at cool drivhuset.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com