Hvordan man opbygger et Drop blad

April 24

Hvordan man opbygger et Drop blad

En slip-blad sektion af et bord eller skrivebord foldes ned mod væggen eller bordben når det ikke er i brug. Det er en fremragende overflade for små rum, eller til lejlighedsvis brug. Drop blad tabeller har ofte en center støtte hvorfra blade eller blade hænge, men de også kan være bygget med kun ét blad hængende fra væg. En hængslet blad sektion kan knyttes direkte til en væg eller en eksisterende tabel, så længe der er tilstrækkelig støtte til vægten af bladet.

Instruktioner

•Klippe et stykke træ til den ønskede størrelse af bladet, og forberede hængende ved slibning og maling, oliering eller lakering det som du ønsker.

•Klippe en væg støtte er den samme længde som siden af tabel bladet, der vil være på niveau med væggen.

•Trim en del af drop bladets overflade fra hovedafsnittet, der har den samme bredde som væggen kombineret dybde støtte træ, blade og en støtte trekant, som vil være den samme dybde som væg-støtte. For eksempel, hvis din væg støtte er 1 tomme dyb, og din bordplade overflade er 3/4 af en tomme, skal dette afsnit måle 2 3/4 inches lang.

•Sæt dette klippede afsnit til væggen støtte med skruer, så det hænger ud støtte nok til at fastgøre blad med hængsler. Hængslerne skal fastgøres på den nederste side af bladets overflade, således at de ikke er synlige, når tabellen er åben.

•Sæt den øvre støtte på væggen, hvis du ikke vedhæfter det til en eksisterende tabel. Skrue støtte ind i væggen studs, som er normalt 16 inches fra hinanden på center.

•Build en støtte trekanten under væg-støtte, der kan svinge ud til at holde tabellen op, når i brug, og svinge lukket under tabellen, når det ikke. Vedhæfte trekant med hængsler til et stykke træ, der er den samme dybde som den øverste væg støtte, skrues ind i en stud, således at støtte trekanten ligger fladt mod væggen støtte når i brug.

•Sæt afsnittet blad til hængsler på væggen støtte. Sørg for at bruge skruer, der er længere end dybden af bladet, så at de ikke stikke gennem bordplade overflade.

Tips & advarsler

  • Et drop blad kan føjes til en eksisterende tabel ved blot vedlægge en støtte arm, som kan svinge ud til at holde bladet op når den er i brug, og vedhæfte bladet til bordplade med hængsler.
  • Tabeller bygget med et stort blad kan brug for ekstra støtte fra en ekstra hængslede ben at holde tabellen øverst i stedet for trekant støtte.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com