Hvordan man opbygger et dueslag skotøjsæske til dit skab

May 28

Hvordan man opbygger et dueslag skotøjsæske til dit skab

Closet organisation er en hassle nemlig mange folk, især når det kommer til sko. En måde at holde dine sko organiseret, indesluttet og tilgængeligt er at bruge et dueslag-stil sko boksen arrangør. Passer skotøjsæske ind i bunden af dit skab og dine sko vil blive ordnet og vedligeholdt. Du kan endda bruge toppen af boksen sko som en ekstra hylde i skabet.

Instruktioner

•Lay en planke af 44-tommer 1 af 12 tømmer fladt på dit arbejdsbord. Foranstaltning 8 inches fra den ene ende af bjælken. Tegne en 6 tommer lang linje, der går vinkelret på ene langside af planken på 8-tommer-mærket. Måle en tomme, og gøre en 6-tommer linje parallel med først.

•Measure en anden 8 inches fra andet af 6-tomme linjer, og et andet par af 6-tomme linjer vinkelret på samme side af bjælken er markeret. Gentage en anden to gange, så du har fire par 6-tomme linjer, fordelte 8 inches fra hinanden. Gentages på en anden bestanddel af den 44-tommer 1 af 12 tømmer.

•Gentag på fire planker af 26-tommer 1 af 12 tømmer, men denne gang vil der kun være to par af 6-tomme linjer på en lang side af hver planke.

•Klippe ud af træ mellem 6-tomme linjer med en stiksav, således at du har 6 tommer lang og 1-tommer-dækkende slots langs siderne af tømmer stykker. Disse slots vil blive parret sammen for at danne dueslag af sko boksen arrangør.

•Paint alle de slidsede stykker af tømmer, samt to flere stykker af 44-tommer 1 af 12 tømmer, og to stykker af 28-tommer 1 af 12 tømmer, som vil danne sider, top og bund af skotøjsæske, henholdsvis. Lad tørre før montering.

•Strømforbrug i standby to 44 tommers slidset planker op på deres un-kærv kanter, således at slots opad. Space dem 8 inches fra hinanden. Anvende lim til slots på disse planker og 26-tommers planker.

•Fit fire 26-tommer slidsede planker over toppen, parring de to slots på 26-tommers planker med slots på 44-tommers planker. Skub alle 26-tommers planker, indtil slots er helt parret. Dette vil skabe 15 dueslag med dimensionerne 8 inches høj og bred og 12 inches lang. Lad limen tør.

•Applicer lim til enderne af de 26-tommers planker, så Placer to 44-tommers sidepaneler på enderne af alle 26-tommers planker. Sidepanelerne vil være parallel med 44-tommer slidsede planker.

•Applicer lim til enderne af 44-tommer slidsede planker, samt sidepanelerne og Placer de to 28-tommer top og bund paneler på enderne af alle 44-tommers planker. Enderne af prima og nederst bedømmelseskomite vil danne hjørner med enderne af sidepaneler, at skabe en solid ramme omkring dueslag.

•Drill to pilot huller, størrelse lidt mindre end 1 1/2-inch træskruer, gennem prima og nederst bedømmelseskomite i enderne af hver 44-tommer planke, fastgør derefter sammen med 1 1/2-inch skruer gennem pilot huller.

•Touch op skruehullerne med spackle, derefter male over spackle til slut skotøjsæske dueslag.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com