Hvordan man opbygger et forklæde køkken kabinet

January 19

Et forklæde vasken er ligesom en gård vask. Vasken har en front som forklæde, der hænger ud på forsiden af vasken base kabinet, som skaber et land eller bondegård udseende. Hvis du vil installere et forklæde vasken i dit eksisterende frysere eller som en del af et køkken remodel, vil du sandsynligvis nødt til at ændre håndvask underskab forsynet med dine køkkenskabe at støtte yderligere størrelse og vægt af forklæde-vask. Kabinet producenter tilbyder sjældent forklæde-stil kabinetter, så du bliver nødt til at bygge i de funktioner, du har brug for din Vask udvalg.

Instruktioner

•Measure bredde af forklæde-vask. Vælg en håndvask underskab, der er bred nok til vasken og har front modstående stiles bred nok til at skære formen af forpladsen for en præcis pasform. Typisk, forpladsen bliver højden af en standard køkken skuffe med clearance så at din lavere skabslåger vil passe og ser problemfri med resten af skabene.

•Tag øverste hjørne blokering af kabinettet ved at skrue hver hjørne cross-stykke med en skruetrækker og afmonterer nogen skuffe eller dør ansigt på den øverste forreste del af kabinettet.

•Se til fabrikantens vasken toppen af kabinettet til toppen af vasken hylde måling. Nogle forklæde dræn er over monteret og hvile på toppen af counter top materiale, og nogle er under-monteret og tillægger undersiden af tælleren. Metoden montering vil bestemme hvordan man måler for støtte hylde. Hvis der foreligger ingen oplysninger, foranstaltning fra toppen af vasken til bunden af vasken for den samlede dybde. Fratrække tykkelsen af bordplade til en over monteret vask.

•Measure fra den øverste kant af bagvæggen af kabinettet for højden af støtte hylde. Tilsæt 3/8-inch og gøre en mark. Markere indersiden tilbage og inde sidevægge og tegne en lige streg omkring alle tre sider. Linjen bør være i samme højde på alle tre paneler og vises løbende. Måle indvendigt bredde kabinet og skæres en 1 af 2 tommer bord til denne længde. Anvende Carpenters lim på bagsiden af brættet. Toppen af bestyrelsen i linje med linjen og klemme bord til kabinettet. Skrue igennem spiken og ind i bagsiden af kabinettet med træskruer fordelt hver 6 inches.

•Stræk en tape måle fra indersiden af spiken på indersiden af forsiden kabinet og skåret to stykker af 1 af 2 tommer boards til denne længde. Anvende lim på bagsiden af hver spiken og klemme klamper justeret med linjen. Skru klamper til sidevæggene af kabinettet.

•Measure indvendigt dimensioner af kabinettet og reducerer hver måling af 1/8-inch. Skær 3/8-inch-thick krydsfiner til denne størrelse. Måle, mark, bore eller skære åbninger for vasken afløb, vandrør og andre rør eller hindringer. Anvende lim langs toppen af klamper. Indsæt krydsfiner over klamper. Skrue krydsfiner til klamper med træskruer fordelt hver 6 inches.

•Sæt pap på gulvet. Lægge vasken forklæde på sin side på karton. Skitsere de udvendige dimensioner af forklæde på pappet. Skåret ud i pap og passe det op mod forpladsen. Sørg for at du faktor i den øverste kant af pap for en overdreven mount eller under mount installation. Placer pap på forsiden af kabinettet og spore omridset. Dobbelttjek dine målinger og derefter skåret ud skitse med en stiksav. Test-fit vasken inde i kabinettet, og foretag eventuelle nødvendige justeringer før du installerer det permanent.

Tips & advarsler

  • Dette er typen projekt, hvor du skal tjekke dine mål flere gange for at forhindre fejl. Forklæde-vask vil gøre det muligt du mindre plads til at installere din VVS så prøv at have VVS klar til så få forbindelser inde i kabinettet som muligt efter eller under installationen af vasken.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com