Hvordan man opbygger et fritstående drivhus med plastfolie

September 30

Hvordan man opbygger et fritstående drivhus med plastfolie

Et drivhus er en perfekt måde at dyrke dine egne planter fra frø uden at udsætte dem for elementerne. Du behøver ikke at betale en stor sum penge til at bygge en, enten. Du kan bruge plast til at dække en ramme lavet af træ eller PVC rør til at gøre et drivhus, der vil rumme nok plantemateriale til den gennemsnitlige hjem haven. Træ rådner medmindre det er behandlet, men du skal undgå behandlet træ, når de vokser krydderurter eller grøntsager. Brug i stedet cedertræ, som modstår rot den fugtige atmosfære i drivhuset.

Instruktioner

Planlægning

•Find det bedste sted for dit drivhus. Du vil maksimere mængden af sollys. Fortvivl ikke hvis du har løvfældende træer, der giver kun delvis solen om sommeren, så længe du har morgensol. I øst og sydøst side af en bygning er bedst at få morgensolen.

•Decide hvor meget plads du vil og hvor meget plads du har til drivhuset. Når du planlægger et fritstående drivhus, har du mange muligheder for størrelse og placering. Dog kan det være mere økonomisk og lettere, på grund af nærhed til vand og elektricitet, at holde dit drivhus beliggenhed tæt på dit hjem eller garagen.

•Brug et design, der passer til dine materialer. Hvis du bruger PVC-rør, kan du oprette næsten enhver type af frame design, fra Quonset til A-frame. Træ-indrammede drivhuse er normalt bedst som indlæg og spær, stiv ramme og A-frame designs. Den nemmeste metode er at bruge en kombination af cedertræ, PVC og armeringsjern.

•Purchase den bedste type af plast til at dække dit drivhus. Der er mange typer af plast, men alle har en ulempe. Nytte-grade plast du finde i isenkræmmere vare ikke længe, normalt omkring et år. Du kan købe en kommerciel-bedømme plastik, der har UV-beskyttelse til at hæmme nedbrydning fra UV-stråler, der holder lidt længere. Nogle plast har tilsætningsstoffer, der blokerer varmen og reflekterer det tilbage ind i drivhuset, sænke prisen på varme. PVC (vinyl) film outlasts andre produkter, men samler støv og kommer i kun 4 til 6 fods hele plader.

Bygge en kombination træ/PVC drivhus

•Organiser træ ramme. Hvis du vil oprette en 16-af 12-fods drivhus, vil du bruge en 12-fods bord for hver ende og 16-foden bestyrelser for siderne. Kontrollere diagonaler for at se, at det er kvadratisk.

•Tilføj armeringsjern omkring rammen. Du vil køre armeringsjern i jorden hver 2 fødder på ydersiden af hver 16-fods side. Pund hver sektion halvvejs ned i jorden, forlader 15 inches over jorden, starter i den ene ende af brættet og slutter i den modsatte ende. Kontroller armeringsjern sektioner linje med dem over for dem på de andre 16-fods side.

•Skub PVC over 1 stykke af armeringsjern, og sikre det til fundamentet bord med en metal band og skruer. Bue det over rammerne. Skub anden enden over armeringsjern på den modsatte side, også knytte det med en metal band og skruer.

•Klippe en 20-fods PVC rør til 16 feet. Dette rør udvider hele længden af drivhuset og giver stabilitet til PVC rør du allerede indsat til form buer i bredden af drivhuset. Find centrum af bue lavet af disse PVC rør du knyttet. Skub røret i på den midterste punkt under de overordnede rør. Bruge en plastik zip slips til at fastgøre Midtribbe til hver overhead sektion af PVC-rør.

•Top ramme ud med plast. Dækker hele længden af rammen med plast, forlader nok at det kan drapere for dækning i hver ende af drivhuset. Skær 16 stykker af 20-tommer tremme. Hvis du ønsker, skal du bruge gaffatape til at dække den træ tremme og base, hvis du mener, at bestyrelser er groft nok at rive af plast. Hold plasten, dække det med et stykke af tremme og skru den på plads i bunden mellem hver hoop. Fastgør ender først, derefter i midten, arbejder fra den ene ende til den anden. Bruge tunge bindemiddel klip til at vedhæfte den plast, der dækker til PVC-rør i hver ende af drivhuset.

•Opret en slids op midten af den plast, der dækker den tilbage og forsiden af drivhuset. Dette er din indgang. Tilføje endnu et lag af plastic over ende, og tilslutte den med bindemiddel klip og tunge tape til at holde det sikkert. Når ind i drivhuset, bliver du nødt til at løfte dette lag af plast, før du indtaster døråbning slids. På varme dage, kan du løfte begge lag åben til udluftning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com