Hvordan man opbygger et fritstående linned skab

March 5

Hvordan man opbygger et fritstående linned skab

En linned skab arrangerer lagner, håndklæder og tæpper på ét sted. En fritstående skab kan være nemt flyttes fra én placering til en anden til at rumme hjem design ændres eller flyttes. Holde tungere varer, der opbevares i bunden af kabinettet til at sænke sit tyngdepunkt. En linned skab med en høj, tynde design kan passe ind i ubrugte områder lettere. Maling eller pletten kan anvendes efter installationen for at hjælpe den linned skab pasform i med indretningen.

Instruktioner

•Strømforbrug i standby op to 1/2-by-18-by-52-inch side bestyrelser ved hjælp af assistent. Gøre disse bestyrelser parallelt med hinanden med en fod og en halv mellem dem. Sæt en 1/2-by-12-by-18-inch øverste bord på deres top overflader og foretage de nødvendige tilpasninger, således at kanterne af tavlerne er alle linet op straight.

•Drill fordelt jævnt huller hver seks inches gennem det øverste bord og i slutningen korn af side bestyrelser. Sæt 1-tommer træ skruer i disse nyligt lavet huller og spænd dem så deres hoveder er niveau med træets overflade. Rotere struktur 180 grader og vedhæfte en lignende 1/2-by-12-by-18-inch bord til anden siden tjene som bunden board.

•Laveste ramme forsigtigt så det har en rektangulær plads opad. Fastsat en 1/2-by-18-by-53-inch bestyrelse til at dække denne rektangulært rum og tjene som den bageste board. Linje op de udvendige kanter. Bore huller omkring den udvendige kant hver 12 inches, gennem den bageste bestyrelsen og i kanterne af de andre boards nedenunder. Sæt 1-tommer skruer inde i de borede huller og stram dem.

•Invert struktur og holdning en 1/2-by-18-by-2-inch bestyrelse og et 1/2-by-18-by-51-inch bord over det åbne rum så der mindre bestyrelsen er på bunden af det åbne rum. Justere bestyrelserne, så de line op med den ydre kant af strukturen. Bore huller hver seks inches omkring den udvendige kant af mindre bestyrelsen og i slutningen korn af side bestyrelser. Læg 1-tommer træ skruer i hullerne og installere dem med boret.

•Anbring tre side-mount hængsler fordelt jævnt mod siden af den større bestyrelse og siden af kabinettet. Markere forskellige skruehullerne vedhæftet fil og bore disse huller. Halv-tomme skruer i hullerne og spænd dem fast med boret.

•Tilføj linned skab reoler ved at placere en 1/2-by-11-by-18-inch hylde bord i den foretrukne placering i kabinettet og gør mærkning på hver side bestyrelse, sin holdning. Bore to huller på hver side bord, lige på dette niveau. Sætte pløkker i hullerne og flytte hylde bestyrelsen oven på pindene. Gentag som ønsket for yderligere reoler installation.

Tips & advarsler

  • Forlade mere plads mellem de nederste hylder til større og tungere emner.
  • Fastgøre toppen af kabinettet til væggen, hvis nødvendigt for yderligere support.
  • Ikke trække på kabinettet, som det kan Aflæsse

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com