Hvordan man opbygger et gennemslag mellem værelser

December 19

Hvordan man opbygger et gennemslag mellem værelser

En passerer gennem mellem to værelser åbner op for synsvidde og ofte gør begge værelser føler større og mere sammenhængende. Normalt kan du åbne et vindue mellem to vægge uden for meget bekymring, navnlig da størstedelen af væggen vil forblive som støtte. Før du påtage sig opgaven, men du check for at sikre der ikke er nogen elektrisk linjer, VVS eller rørføring bag mure i området åbningen.

Instruktioner

•Measure området hvor du ønsker at skære åbning. Brug en plan og trække åbningen på væggen. Tape omkring dine linjer med malerens tape.

•Klippe et lille vindue i midten af åbningen ved hjælp af en hobbykniv. Passe på, at kun skære drywall, indtil du kan se inde i væggen. Bruge en lommelygte til at se ovenfor og nedenfor. Der vil sandsynligvis være elektriske ledninger 18 inches over gulvet. Disse bør være godt under din åbning.

•Score omkring din stiplede linjer med en hobbykniv. Skær langs linjen med et nøglehul saven til at skære igennem drywall. Trække drywall ud af væggen omhyggeligt, så du ikke forårsage revner i resten af din gipsvæg. Når muligt ønskede ren nedskæringer at skal du ikke reparere senere. Hvis du kan udvide din åbne et par inches udad for at afslutte langs indvendigt kant af en stud, dette vil gøre trimning dine åbning lettere.

•Anvend en blyant holdt vandret til at spore din åbning linjer på indersiden af de øvrige ark af drywall. Bore huller gennem gipsvæg på hvert hjørne for at give dig en visuel reference på den modsatte væg. Gå til anden væg. Tegne niveau stiplede linjer omkring din boret huller. Tape off drywall at holde kanten fra at blive beskadiget. Score din linje med en hobbykniv og skær din linje med Nøglehullet saven. Fjerne drywall.

•Draw en lige vandret snit linje ved hjælp af en tømrer pladsen på toppen og bunden af hver stud. Kontroller, at din linjer er niveau i bredden. Skær dine stud bunde først ved hjælp af en stempelkompressor så. Prøv at skære så jævnt og niveau som muligt.

•Measure bredde på åbning fra ansigtet af den nærmeste stud på hver side. Du skal binde din indramning sammen hvis din åbning ikke er flush mod en stud på hver side. Skåret en 2 af 4 tommer bestyrelsen til at længde. Placer stud på toppen af bunden skæres studs. Indsæt shims under bordet for at gøre det niveau.

•Shoot indramning negle lodret gennem den nye stud, shims og i slutningen af den eksisterende stud. Skyde to negle pr. stud. Afslutningsvis toenailing enderne af dit bord til studs på hver side. Hvis din pistol ikke vil nå, køre længe pyntede skruer til studs i en nedadgående, passiv vinkel. Bruge to søm eller skruer. Gentag denne proces for den øverste vandrette indramning medlem.

•Finish ved skæring og skrue eller sømning oprejst studs på kanten af den afskårne drywall. Sørg for at din studs er jævn og lige. Negle sæt dine negle og fordybning dine skruer.

•Klippe, pasform og finish nail 1/2-inch tyk trim bestyrelser rundt inde i åbningen efter den samme rækkefølge af installationen. Shim mellem plader og pigge som nødvendigt. De udvendige kanter af bestyrelserne skal line op med de eksisterende gipsvæg.

•Miter trim til at passe omkring åbningen ved hjælp af en miter så. Det vil dække kanterne af træ og gips. Fyld din søm huller med træ fyld ved hjælp af en spartel. Caulk din sømme med en caulk pistol, rengøring søm med en fugtig finger.

Tips & advarsler

  • Brug den samme stil trim anvendes i resten af dit hus for kontinuitet.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com