Hvordan man opbygger et gulv til loft rumdeler

June 27

Hvordan man opbygger et gulv til loft rumdeler

Et stort åbent rum eller et lille studio kan drage fordel af et gulv til loft rumdeler oprette privatliv eller markere de områder til separate funktioner i en lejlighed. Bygge en "custom" enhed, der trækker når du flytter eller beslutte at gardin off en anden del af rummet. Pre-Fab bogreoler og et robust gardinstang er alt hvad du behøver at tilføje en instant soveværelse eller en undersøgelse til dit hjem.

Instruktioner

•Anbring to ufærdige træ reoler ved siden af hinanden i placeringen nemlig rumdeler. Måle afstanden fra toppen af sagerne til loftet – du skal bruge reoler, der er næsten loftshøjde, hvis du vil på opdeleren at nå loftet.

•Purchase crown molding hen til opstille omkring den øverste kant af reoler. Bruge afstanden fra toppen af bogreoler til loftet til at bestemme størrelsen af støbning. Har tømmerhandlen eller hardware butik skære længder af støbning til at passe forsiden, ryg og to sider af sagerne, når de er side-by-side. Bede dem om at vinkelhjørner--skåret træ på en vinkel, så det opfylder rent i hjørnerne.

Uddelingen reoler sammen med flad metal seler på ryggen hvor de to enheder mødes. Placer klammeparenteser omkring en tredjedel ned og tredjedel op fra toppen og bunden af reoler og skrue dem på plads. Klammeparenteserne vil være skjult senere af tapetet.

•Sæt kroneformen, passer det sammen pænt i de hjørner, hvor det er mitered. Først, køre en linje af trælim langs undersiden af støbning. Derefter søm molding langs den øverste kant af reoler og begge sider. Tillad lim til at tørre.

•Paint eller pletten reol "muren" og afslutter det med et lag klar lak. Når den endelige lak frakke er tør, skrue en dekorative gardinstang på bagsiden af reoler, ved hjælp af en tømrer niveau for at sikre det er selv. Hænge en gobelin længe nok til at dække begge tilbage seler fra gardinstang. Du har nu en rumdeler, der er et bibliotek på én side og væg kunst på den anden.

Tips & advarsler

  • For ekstra styrke, skal du bruge flade messing seler som udsmykning, som også melder forsiden af reoler på niveau med to eller tre hylder. Fastgør seler til de faste hylder, ikke justerbar dem.
  • Fritstående møbler - selv når det er vægtet af bøger--kan ikke være et sikkert valg i et hjem med meget aktive børn eller i en jordskælvsramte område. Under disse omstændigheder, kan du overveje gulv til loft-gardiner at opdele en stue.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com