Hvordan man opbygger et halvtag Over et dæk

March 19

Hvordan man opbygger et halvtag Over et dæk

Tilføjelse af et tag, der dækker over et dæk skaber mange levende muligheder. Underholdende udendørs bliver lettere, plus pladsen kan bruges til en udendørs alrum når vejret er godt. Et tag området skaber et ly mod regn og vind, og det beskytter møbler på dækket fra forværres. Desuden er det lettere at opbevare græsplæne stole og grilling forsyninger i opbevaringsenheder under en overdækket veranda. Ved at bygge halvtag i nærheden af huset, er det også muligt at oprette en medier kabinet for Se TV eller spille musik udenfor. Det er også nemmere at bruge en bærbar computer for at få office arbejde udendørs i et overdækket dæksplads.

Instruktioner

•Measure hele dæk til at definere, hvor meget plads halvtag skal dække. Se gennem deck design bøger og friluftsliv magasiner at se, hvad andre boligejere er ved at opbygge. Vælge et design, der ikke er alt for kompliceret, der kræver mange typer af vinkler cut, medmindre en ekspert Tømrer vil hjælpe i projektet.

•Purchase 2 x 6 tommer trykimprægneret brædder til at konstruere stald dækken. Pre-cut spær og støtte kolonner med en elektrisk rundsav. Installere spær på 16-tommer centre, samle struktur med 4-tommer rustfrit stål skruer og en elektrisk skruetrækker. Vedhæfte halvtag til hjemmets ramme med ankerbolte. Husk på, strukturen kan bryde sammen, hvis tilknyttet hus indramning med skruer kun.

•Nail 1/2-tommer krydsfiner på taget af skuret, der omfatter. Tilføje tar papir og asfalt helvedesild. Bejdse eller male de fritliggende træ områder med udvendig-grade pletter eller maling. Installere tagrender, nedløbsrør og splashblocks til nederdel regn fra dæksareal. Sted fleksible spuling på nedløbsrør på nederste niveau til at flytte vand væk, hvis nedløbsrør er langt højere end splashblocks placeret på jordoverfladen.

•Køre den elektriske ledninger til halvtag for lamper. Sikre ledninger inde eksteriør-grade conduit at beskytte det mod elementerne. Overvej at tilføje loft fans til dæk, også hvis elektricitet vil blive forlænget ud i rummet.

•Tilføj opbevaringskasser lavet af sidesten tømmer materialer og krydsfiner til at oprette siddepladser under tag dækslet. Sænk rustfri skruer i strukturer til at holde dem fra blokering tøj. Installere tunge hængsler på låg til nem løft. Bruge opbevaringskasser til at lægge væk grilling udstyr eller græsplæne spil. Pletten bokse til at matche resten af dæksareal.

Tips & advarsler

  • Installere frostsikker studsene eller vandhaner i området dækket skur, hvis VVS kan udvides fra huset. Overveje at placere en lille vask i dæksareal under denne tag, da en vask gør grilling oprydning og fødevarer forberedelse meget lettere.
  • Installer støtte stillinger hver fem eller seks fødder til at holde op det tag vægt. Må ikke spare på disse kolonne stillinger, da vægten af taget kunne skjule og sårer (eller dræbe) nogen. Opbygge struktur til at modstå kraftig vind, der vil sandsynligvis påvirke det året rundt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com