Hvordan man opbygger et hegn i forkørselsret i Florida

August 28

Hvordan man opbygger et hegn i forkørselsret i Florida

Staten Florida har krav til hjem eller business ejere, der ønsker at placere et hegn på deres ejendom. Hvis du ikke følger disse krav, kunne du bøde eller bedt om at have hegn fjernet, så det er bedre at gøre det rigtigt fra starten. Efter disse retningslinjer, kan du tilføje hegn lavet af forskellige materialer og i forskellige størrelser. Retninger varierer for opbygning af det faktiske hegnet afhængigt af de materialer, som du vælger at bruge.

Instruktioner

Kortindgangsdør din lokale bystyre at finde ud af hvis du har brug for en bygning tilladelse til dit hegn. Nogle kommuner i Florida er mere strenge end andre på dette.

•Tilvejebringelse en bebyggelsesplan, tillade anvendelse, bevis for ejerskab af ejendom, personlig identifikation og tillade gebyrer til regeringskontor hvis en tilladelse er nødvendig for bygningen.

•Build dit hegn højst 4 fod højt, hvis det er i front i dit hus eller en bygning. Hvis det er i ejendommen, kan det være op til 6 fod høje.

•Space dit hegn stillinger efter retninger for den pågældende type hegn. For eksempel, er træ hegn normalt jævnt fordelt mellem 6 og 8 fødder fra hinanden. Bruge en post digger for at grave huller dybt nok for hegnet skal være sikker.

Tips & advarsler

  • Sørg for at dit hegn er på din side af ejendommen linje at undgå tvister og problemer med dine naboer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com