Hvordan man opbygger et hegn til lydreduktion

June 4

Hvordan man opbygger et hegn til lydreduktion

Uanset om dit hus er beliggende ved siden af en travl gade, eller du har konstateret, at dine naboer er en lidt mere støjende end du gerne, kan installere et hegn hjælpe give dig med nogle støjreduktion. Åben paneler vil have næsten ingen effekt på at reducere støjniveauet. En privatliv hegn, der er ingen mellemrum mellem paneler vil give det højeste niveau for støjreduktion. Korrekt installation teknikker vil også bidrage til at gøre en privatliv hegnet mere effektiv til at hjælpe med at reducere baggrundsstøj.

Instruktioner

•Dig dit hegn post huller. Disse huller skal være mellem 2 og 4 fod dybt, afhængigt af højden i jeres indhegne. Hvis privatliv hegn er 5 fod høj, skal hullet være 2 fødder dyb. For 6-foot-tall hegn, 3-mund huller vil være tilstrækkeligt. For en 8-fods hegn skal hullerne være 4 fod høje.

•Indstil dit hjørne stillinger. Placer posten i hullet og fylde området omkring det med hurtig-sæt beton. Arbejde hurtigt og sørg for, at stillingen er centreret netop før betonen begynder at hærde.

•Sæt din regelmæssig stillinger. Disse stillinger behøver ikke at blive begravet i beton, men dette vil give en mere robuste base for dit hegn. Hvis du ikke vil bruge beton, fast tamp jorden tilbage i omkring stillingen og sørg for, at der er nogen luftlommer. Dette vil medføre afregning senere. Du skal muligvis tilføje ekstra snavs til huller til at sikre stillingerne fast.

•Begin til at vedhæfte dit privatliv hegn paneler. For at få den bedst mulige støjreduktion, skal hegnet paneler placeres meget tæt sammen. Start med et hjørne af din værftet og vedhæfte panelet første hegn. Brug en boremaskine og skruer til en strammere pasform til stillingen. Dette vil også give mere støjreduktion end blot sømning paneler på plads. Line up panelet næste flugter med den første panel og fastgør den. Fortsætte denne proces, indtil alle panelerne er knyttet. Sørg for bunden af panelerne flugter med jordoverfladen. Forlader en plads i bunden vil reducere støj reduktion egenskaber af dette hegn. Hvis det er nødvendigt, bringe i snavs til niveau fra jorden under panelerne.

Hæng forhænget. Hvis du har valgt en port til dit privatliv hegn, skal dette være installeret sidst. Igen, skal det hænges så tæt på jorden som muligt. Hvis du ikke kan åbne det ordentligt med det flush på jorden, hænge det halv tomme over jordoverfladen og installere et gummi stop hul i bunden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com