Hvordan man opbygger et hjem Bar og Wine Rack

June 29

Hvordan man opbygger et hjem Bar og Wine Rack

Underholdende venner og familie kan gøres lettere, hvis du har et hjem bar. Alt hvad du behøver at serverer drinks og vin bliver centralt, forbedre din nydelse af indsamlingen, uanset om det er med familie eller venner. Professionelt bygget barer kan købes, men de kan koste tusindvis af dollars. Måske et bedre alternativ er at bygge din egen der specifikt passer til området, du har til rådighed. Barer kan bygges ved hjælp af billigere materialer for indramning og støtte til bar, gemme dine penge for de områder, der er synlige for dine gæster.

Instruktioner

Hvordan man opbygger et hjem Bar og Wine Rack

•Indstil det område, hvor bar vil blive placeret. Et lille område, såsom en alkove eller et område under trappen---selv en skabet---vil rumme en mini bar, der kan være funktionelle. For større områder, kan en større bar bygges. Standardhøjde for en bar er 43 inches og standardbredden af en bar øverst er 42 inches. Længden af linjen er kun begrænset af den tilgængelige plads. Baren planer her er for en 8-fods bar.

•Build den forreste del af linjen ved at lægge tre stykker af two-by-four tømmer der er 8 fod lange hver på gulvet. Udskårne seks stykker af two-by-four tømmer, 42 inches lang hver, for enderne. Nail endestykker til de lange stykker (centrering det midterste stykke). Der er afsat.

•Klippe seks stykker af two-by-four tømmer i 42-tommer længder til afsnittene slutningen af linjen ("returnerer"). Søm (eller Fastgør med skruer) endestykker til enderne af frontramme, igen centrering det midterste stykke. Når afsluttet, vil du have en tre-sidet boks med en langside og kortere (retur) ender. Bygge bagsiden del (servering side) ved hjælp af samme indramning procedure som front længe side og Vedhæft til enderne, at udfylde boksen med bagsiden åbne for reoler.

•Klippe to stykker krydsfiner til forsiden af baren på 42 inches høj med fuld 4-fods bredde krydsfiner. Knytte til forreste del af baren, countersinking skruer. Skær to sektioner af krydsfiner 42 inches høj og 42 inches bred til enderne. Vedhæft til enderne. Udfylde hullerne til skruer og sømmen med putty før du anvender finish til krydsfiner. Tillægge to hjørner hjørne trim.

•Klippe ét stykke finer krydsfiner, 43 inches bred ved fuld 8-fods længde. Sæt brik på baren med en 1-tommer overhæng på forsiden af baren. Fastgør til toppen af linjen med skruer, countersinking skruehullerne. Vedhæfte trim til alle fire sider af bar top, der dækker alle synlige kanter. Påfør flere (tre minimum) lag polyurethan overflade til toppen og bunden af baren. De flere omgange finish anvendes, jo rigere finish vises.

•Klippe 3/4-tommer krydsfiner for hylder under linjen. Højden er bestemmes af typen af varer lagres der; måske en højere hylde i bunden til opbevaring af flasker og karafler. Hvis bar bygges er længere end 8 fod, yderligere cross medlemmer kan være forpligtet til at bære vægten af flaskerne. Bygge hylder med mindre dybde på den øverste sektion for briller. Hvis vægten af de varer, der opbevares er tungere, kan du ønsker at tilføje ekstra hylde understøtter.

•Build en Vinreol til at tilføje til alsidigheden i baren. Vinflasker må opbevares korrekt på deres sider. Klip to stykker krydsfiner 4 fod lange af 18 inches lang for top og bund. Skåret to stykker 24 inches høj med 18 inches lang for the ends of vin rack. Fastgør stykker 1 x 2 tømmer til alle indvendige hjørner til at stabilisere den vinholder. Skære og Fastgør stykker 1 x 2 tømmer for dividers. Skrue dividers til den nederste del af den vin rack.

•Sæt enderne og toppen af vin rack sammen. Når færdig vil du have en kasse med sider åbne og opdelere på bunden. Yderligere sektioner kan bygget og stablet til at rumme større valg af vin.

Tips & advarsler

  • Installere spejle på væggen bag baren for at gøre området vises mere rummelige.
  • Brug træ finish i et godt ventileret område.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com