Hvordan man opbygger et hjem cigarlounge

March 27

Cigarer give en visse raffinement ellers ikke tilskrives "mindre" former for rygning, såsom cigaretter. En fin cigar, nogle siger, bør nydes som en oplevelse, og din omgivelserne kan have indflydelse på oplevelsen. En cigar-lounge er, som navnet antyder, et behageligt sted for dig og din rygning kammerat at sparke tilbage, slappe af og nyde en fin cigar. Du kan konvertere et værelse i dit hjem i en ryger-lounge til privat brug, men bør nøje overveje alle aspekter involveret i indeholdende og at fjerne røgen.

Instruktioner

•Analyze kanalsystem forbundet til det rum du ønsker at konvertere. Værelset sandsynligvis har et luftindtag, registrere, der trækker luften fra rummet i ovnen. Dette kan vise sig problematisk, da den røgfyldte luft vil derefter blive distribueret i hele huset, udsætter andre beboere at passiv rygning og ubehagelige lugte. Du kan afhjælpe problemet ved hjælp af to metoder: en in-kanal udstødning fan eller et vindue udstødning fan.

En in-kanal udstødning fan kræver fjernelse af en lille del af ovnen kanalen. Et nyt stykke gaffatape med en fan indeni og en sekundære kanal vil blive installeret i sin plads, samt en ny ovn kanalen, der løber fra blæseren til en afgangsåbningen. Du kan slå in-kanal fan via en switch, som vil aktivere en klap, der blokerer luft i at trænge ind i ovnen og i stedet omdirigerer det udenfor via det sekundære kanal. Ansætte en ovn specialist til at installere systemet, hvis du ikke har nogen forudgående erfaring.

Alternativt, kan du blokere luftindtag vent ved at skrue den nuværende rist og erstatte det med en solid rist og derefter installere en sen-ombøjning udstødning fan i rummets mest tilgængelige vindue. Ulempen er, at varm luft vil træde i sommer og kold luft om vinteren, og ventilatoren kan være støjende.

•Consider fjernelse af rummets tæppe og har enten flise- eller trægulv installeret i stedet. Cigar røg vil i sidste ende duft gulvtæppet med en forslidt-røget lugt, der er svært - hvis ikke umuligt - at fjerne.

•Purchase komfortable lounge møbler til din fremtidige cigarlounge. Traditionelt, er cigar lounger mørk i farven, fyldt med mahogni, Bourgogne og andre træ-lignende farver. Sort eller mahogni læderstole, for eksempel, kombineret med mørke vægpaneler og en hårdttræ gulv vil skabe en mørk, behageligt miljø svarende til klassiske cigar lounge og den røgfyldte dim barer af årtier tidligere. Placere et TV på værelset og spørg din kabel- eller satellit-udbyder til wire plads til TV adgang, hvis det ønskes. Alternativt kan du forvise moderne elektronik fra rummet og i stedet installere en gammeldags pladespiller og et par reoler fyldt med bøger. Tage din tid og skabe et design, du vil finde komfortable og afslappende.

•Purchase og installere en humidor, der er en luftfugtighed-kontrollerede boks, der holder din cigarer, frisk og smidig. Overveje at investere i en høj kvalitet humidor til din cigarlounge; billigere-kvalitet humidorer kan være billigere, men kan også bringe kvaliteten af din cigarer. Du kan købe en lille boks-lignende humidor, der sidder på et stativ, eller du kan købe en massiv walk-in humidor, der kan holde og vise hundredvis af cigarer.

•Installer en alkohol kabinet eller lille køleskab i din cigarlounge, afhængigt af din drink valg. Nogle cigar rygere nyde Scotch eller andre alkoholholdige drikke sammen med deres cigarer, mens andre afholde sig fra alt andet end vand, da det kan forstyrre den cigar smag. Fyld fryser eller køleskab med dine foretrukne drikkevarer.

•Opfordre venner og tilskynde dem til at bringe deres favorit cigarer. Fastsætte nogle indledende grundregler om nødvendigt, såsom ingen tredje-parts gæster uden ejerens samtykke, og derefter sparke tilbage og nyde.

Tips & advarsler

  • Rygning kan forårsage en række sundhedsproblemer, herunder lungekræft.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com