Hvordan man opbygger et hjem dæk

September 12

Hvordan man opbygger et hjem dæk

Uden for dæk til boliger ikke blot forbedre den almindelige æstetiske kvalitet i dit hjem, men også fungere som en forlængelse af din stue gulv plads: Hvis ofte anvendes i de varmere måneder, det kan føles meget gerne et ekstra rum er blevet tilføjet til dit hjem. Dæk kan bygges store eller små, firkantede, aflange eller endda cirkulære. Kommer op med et design er sjovt, men Bemærk at figurstørrelse af dæk bør falde sammen med den generelle udseende/design af dit hjem.

Instruktioner

•Mark og installere væg 2 af 6 finans til huset, hvor dæk vil blive bygget. Det bør være 1 tomme nedenfor i bunden af døren, plus tykkelsen af dækket slidbane bestyrelser. Brug lag skruer til at montere Finans: skruerne skal trænge ind hus studs mindst 3 inches, så sørg for at lag skruer er lange nok. To lag skruer skal være i hver ende og en i hver mur stud i mellem. Installere blinkende ovenfor finans til at forhindre vand oprustning.

•Knock dejen bestyrelser i jorden omkring 18 inches ud over den udvendige kant af dæk i hvert foreslåede dæk hjørne, kører strengen fra enderne af finans til hver dej bord. Også køre en streng mellem to dej boards: denne streng skal være parallel med finans. Kør strengen fra det ene hjørne til det tilstødende hjørne, at skabe en "cross." Brug denne "cross" til at markere placeringen af footings (afhængig af størrelsen af dæk, arbejdstilladelse kontor vil kræve en række footings).

•Mix og hælde beton i dug-out footings, venter at indstille før du placerer en færdigstøbte pier på hver fod (brug cement mix at knytte pier til fod). Passe de lodrette stillinger (normalt 4 x 4 eller 4-af-6) til molerne, ved hjælp af midlertidige seler til at holde dem op i holdning. Hver enkelt lodret stilling skal skæres, så det er samme højde som toppen af finans, mindre dybde på den tværgående (horisontale) støtte stråle, der vil hvile på toppen af den lodrette stilling.

•Tilslut et indlæg til fjernlys stik til toppen af hver lodret post med hex bolte og negle, og placere tværbjælker (normalt 4 af 6, 4 af 8 eller 4 af 10) i de stik (de tværbjælker bør være parallel med finans). Nail stik til de tværbjælker.

•Mark hver 16 eller 24 inches fra udgangen af hver tværbjælke til anden enden (check tilladelse koder for disse målinger). Placer strøer på markeringer, forbinde dem til tværbjælker med metal tværbjælke stik og negle. Installere nogen blokering, der kræves af koden. Nail rand tværbjælke til slutningen af strøer.

•Køre den dækket boards på toppen af, og ved 90 grader til strøer, så alle dæk bestyrelser er parallelle med hinanden. I slutningen af hver dækket bord og begyndelsen af næste skal centreret over strøer. Forskyde enderne af dæk bestyrelser så ingen to ender linje op med hinanden (dette vil styrke dækket). Bruge to dæk skruer eller søm på hver tværbjælke.

•Installer rækværk med en lodret 4 x 4 indlæg i hvert hjørne af sigtning dem til strøer (yderligere 4 x 4 stillinger kan være nødvendig midt i bunken, afhængigt af dæk størrelse--Se tillade krav). Køre en top jernbane langs toppen af stillinger. Sub rækværk kan derefter installeres samt andre tømmer, afhængigt af det valgte design.

Tips & advarsler

 • Efter design, vælge typen af træ ønskede: redwood, cedertræ og Douglas fir er fælles, men tjek med din lokale tømmer butikken for forsyninger. Kontroller også med arbejdstilladelse kontor at se hvis nogen træ begrænsninger.
 • Underskab, eller bunden af bunken skal være lavet af trykimprægneret (krydret) træ, hjælper med at forhindre rådner hvis der er nogen jorden til træ kontakt.
 • Jo højere dæk væk fra jorden, jo større footings kræves: tjekke med den lokale arbejdstilladelse kontor først før grave footings.
 • Kløften mellem dæk bestyrelser bør være tilstrækkeligt for snavs/sne at falde eller løbe off dæk (igen, check med arbejdstilladelse kontor for eventuelle nødvendige love).
 • Finans er et 2-af-6 stykke træ, boltet til den eksisterende struktur. Den deck strøer er forbundet til det.
 • Kontakt arbejdstilladelse kontor for at finde den nødvendige størrelse af de konkrete footings (normalt 12 inches kvadratisk). Hvis du arbejder på en skråning, pålægges footings sandsynligvis være større.
 • Dejen boards er tynde stakes slået ned i jorden til at bestemme bander af projekter. Streng er normalt knyttet til det at hjælpe markere grænsen.
 • Blokeringer er stykker af træ placeret mellem strøer at stoppe dem bøjning.
 • En rand tværbjælke er en tværbjælke, der er sendt til slutningen af strøer skal dække tværbjælke ender. Selv om det øger den strukturelle styrke, er det flere for æstetiske formål.
 • Dæk skruer skal være mindst 2 1/2 inches lang, og af en god kvalitet.
 • Altid tjekke målinger mindst to gange, før opskæring træ. Dette kan spare både tid og penge.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com