Hvordan man opbygger et hjem den Salige moder

October 26

Dit hjem er din tilflugt og centrum af familielivet. Du vil nu se det er din personlige fristed for bøn og meditation. Ære Mary, mor Kristus, er en fantastisk måde at skabe hellige rum i dit hjem. Andagter tilskynde bøn og invitere velsignelser til dit hjem og familie. Hvis du ønsker at ære Mary i dit hjem, begynde med en Marian helligdom at udtrykke din hengivenhed. Der er mange måder at bygge et hjem helligdom til Mary, den Salige moder.

Instruktioner

•Pick et område i dit hjem for helligdommen. En helligdom kan være enhver størrelse fra et lille hjørne bord til et helt rum. Beslutte, hvor meget af dit hjem til at afsætte til helligdommen og dets funktion. Du placerer helligdommen i et hjem kapel? Vil du have en lille hyldest til Mary, der kan stille og roligt passe ind i resten af indretningen? De fleste mennesker skaber små intime helligdomme, der kan placeres på et bord. Disse helligdomme er diskret, fordi de kan passe ind i resten af den hjem indretning i ethvert rum i huset. Familien kan tage trøst fra opdager det, som de udfører deres daglige opgaver. Helligdommen er let tilgængelige, når familien ønsker at bede og læse Bibelen. Hvis du vil have mere privatliv, kan du udpege en særlig plads til helligdommen. Du kan gøre helligdommen mere personlig og omfattende uden at bekymre sig om, hvordan det passer ind i resten af rummet. Gøre din helligdom er let at adgang. Du ønsker ikke at flytte møbler eller rod, hver gang du nødt til at bede på shrine.

•Vælg et billede af Mary.To hjælpe dig med at mægle på den velsignede mor, plukke noget at repræsentere Mary. Statuer eller ikoner bruges traditionelt til helligdomme. Du kan finde en række smukke statuer og ikoner, on-line og på katolske butikker. Når du vælger din Mary figur, vælge en, der har speciel betydning for dig. Bruge lidt tid på søgning efter Mary figur, indtil du finder en, der inspirerer bøn i dit hjerte.

•Decide hvordan du vil vise ikonet eller Mary statue. Du skal bruge et stativ til et ikon. Statuer kan stå alene eller på en piedestal. Ikonet står og piedestaler kan normalt findes på katolske butikker.

•Fastsætte Mary helligdom. Vil det være enkel eller udsmykkede? Foretrækker du en moderne eller traditionelle udseende? Du kan designe din helligdom nogen måde, du vælger. Det skal være meningsfuldt for dig. Nogle idéer omfatte sprede en smuk klud under Mary statue eller ikon eller holde din rosenkrans af statuen for bønner. Har din bibel, lukke af for studier og refleksion. Vælg en speciel stearinlys eller to for meditation.

•Personalize din Mary skrin. Du kan medtage særlige elementer såsom en favorit Kors, familie skytshelgen medaljer eller saint bøn kort til at hjælpe jeres bønner. Hvis du andragender Mary til at bede for en elsket, holde hans foto i nærheden af helligdommen. Et ikon af Jesus eller Madonna og barnet kan også inspirere dine bønner.

•Decorate helligdom med Marys blomster. Marys vigtigste blomster er den rose, lily og violet. Roser symboliserer Marys herlighed, liljer repræsenterer hendes renhed og violer er symboler på hendes ydmyghed. Andre blomster forbundet med Mary er columbine, enebær, ox-eye tusindfryd, fleur-de-lis og liljer of the valley. Hvis du ikke kan finde disse blomster frisk, få silke ones.

•Sæt en bøn boks i helligdommen. Bøn kasser er vidunderlige Tilføjelser til en Mary helligdom. Købe en særlig kasse eller gøre en. Du og din familie kan skrive privat bønner på små stykker papir og lægger dem i boksen bøn.

•Kontrollér dit komfortable helligdom. Beslutte, hvordan du foretrækker at bede på shrine. Foretrækker du at knæle på puder eller sidde i en stol eller på en bænk? Du bør være i stand til at slappe af og tænke på din helligdom. Gøre skrin din hellige rum.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke ønsker en traditionelle billede af Mary din helligdom, vælge en anden meditation værktøj, der hjælper dig med at fokusere på den Salige moder. Nogle mennesker foretrækker at bruge smukke klipper, et særligt lys, en dejlig cross eller plante som kernen i deres helligdomme. Vælg den vare, som inspirerer dine bønner.
  • Har din præst velsigne dit hjem helligdom.
  • Oprette en Mary have i din værftet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com