Hvordan man opbygger et hjem med lave omkostninger Utilities

January 12

Energieffektivitet er blevet fremhævet som den bedste måde at sænke omkostningerne ved din forsyningsselskaber. Og mens konvertere dit hjem til mere effektiv utilities kan være dyrt, omkostningerne er mindsket ved bygning af en hjem. Ved at gøre et par mindre valg, kan den hjem bygherre reducere deres kulstof-fodaftryk og nytte kostede samtidig med at den drage fordel af skattefradrag, at regeringen giver for brug af vedvarende ressourcer. Hvis du er ved at opbygge et nyt hjem, der er flere muligheder, du bør overveje for at gøre dit hjem mere effektiv og sænke din forsyningsselskaber.

Instruktioner

•Dig lidt dybere ved at bygge en jord-beskyttede hjem. Forskere har længe vidst, at temperaturen under jorden forbliver konstant. Ved at bygge dit hjem delvist underjordiske, du kan spare på udgifterne til køling og opvarmning dit hjem og vedligeholdelse, samtidig med at de bruger landet mere effektivt.

•Consider geotermisk muligheder. Den føderale regering tilbyder nu 30 procent vedvarende energi skattefradrag til boligejere, der har installeret et jordvarme varmepumpe. Din entreprenør kan forbinde dig med en lokal jordvarme varmepumpe leverandør.

•Vælg en højere-rated isolering. Opvarmning og køling omkostninger er ansvarlig for op til 70 procent af din utility omkostninger, efter TheRenewablePlanet.com. Bedre isolering kan være dyrere, vil besparelser i lavere utility regninger betale for de større omkostninger i bare et par år.

•Sørg opmærksomme på windows. Single-paned glas er de mindst energieffektive af vinduet valg. Dobbelt-paned, energieffektive glas er et bedre valg. Også Sørg for at din entreprenør isolerer og caulks godt omkring ruderne. Dette område tegner sig for meget energi lækage.

• Giv dit nye hjem en energi revision. Når dit hjem er blevet fuldført, hyre en professionel tekniker til at udføre en blower door test. Denne test vil hjælpe med at give dig en nøjagtig måling af utætheder i dit hjem. Derefter får du din entreprenør kysten op luft lækager til gøre dit hjem mere energi effektive.

•Vælg energieffektive apparater og lysarmaturer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com