Hvordan man opbygger et hjem Shuffleboard Table

June 20

Shuffleboard er et populært indendørs spil, som indebærer skubber af enten træ eller metal puck langs en smal, træ bord. Formålet med dette spændende spil er at fremdrive puck mod områder markeret i den fjerneste ende af tabellen, at vinde et bestemt antal point. Planer, som du kan købe til at bygge en shuffleboard table kan være meget forvirrende, fordi de er normalt meget detaljerede og komplekse. Der er også flere forskellige planer om hvordan man opbygger forskellige stilarter af shuffleboard tabeller. Denne artikel vil dække en konkret plan for at opbygge en shuffleboard table til dit hjem.

Instruktioner

•Klippe valnøddetræ til at opnå en overordnet dimension af 48" L x 18" W til trim og accenter. Derefter skære en 48" L x 18" W stykke af birk krydsfiner. Nu gøre en 3/8" groove bruge routeren på tværs af længden og løber gennem midten af brættet for at passe en center skinne måler 36 ¾" L x 1" H x ¾" W og "gutter" i slutningen af den scoring område.

•Forbered inlay linjer af skære fem riller, fire for "Scoring" celler og for linjen "Foul". Fortsæt til fræsning af inlay materiale. For at matche trim, kan du bruge rester af valnøddetræ og lime dem ind i skoven, med nok tryk, indtil de er fast sat i olivenlundene. Når limen er sæt og tørre, brug en ½" mejsel til chip væk og fly toppen af indlægget så det flugter med overfladen af den bordplade.

•Sand afspilning overfladen, efter inlays er blevet grundigt rengjort. Efter slibning er sket, skal du bruge trykluft til at rense og finish overflade.

•Brug et lys-farvede pletter for spillet overfladen og derefter anvende flere lag af polycoat. Valnød trim kan du benytte "BLO," som er ideel til at bringe rigdommen i træ.

•Glue trim stykker sammen, bruge så lang klemmer til at holde dem på plads og lad det tørre natten over. Derefter fjerne klemmerne og bruge en ¼' runde-over bit af en laminat trimmer til runde-over alle skarpe kanter. Nu sand indvendige ansigtet af alle trim inden du limer det til bestyrelsens overflade. Anvend derefter den grønne filt til plade, inden du limer det ned. Dette vil give rendestenen et renere udseende.

•Endelig, lak alle træ medlemmer for at give en tabel et skinnende, godt poleret look.

Tips & advarsler

  • Altid anvende 'shuffleboard voks' at spille overfladen før hvert spil, at forhindre ridser. Bruge silikone spray som et alternativ til overfladebehandling.
  • Handsker øje beskyttelse og sikkerhed under arbejdet med elværktøj.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com