Hvordan man opbygger et hjem vand Distiller

January 2

Hvordan man opbygger et hjem vand Distiller

Hvis du er interesseret i at leve af gitteret eller "grønnere" dit hjem, overveje at bygge et hjem vand stadig. Disse stillbilleder negere behovet for at købe drikkevand af rensende regn eller vand fra hanen igennem solenergi. Hvis dit postevand indeholder en masse mineraler eller du bor i et regnfuldt område, kan en vand distiller spare dig hundredvis af dollars om året i drikkevand. Derudover er disse stillbilleder meget nemme at lave.

Instruktioner

•Drej din salat skål hovedet over din vandkøleren. Skålen bør sidde let på kanten af vandkøleren uden at glide ned indvendigt. Skåle med en bred læbe rundt kanten virker bedst.

•Measure langs indvendigt kant af din skål. Skær et stykke af gummi slange til at matche denne længde med din hobbykniv. Trimme enderne til 45-graders vinkler. Sørg for en vinkel peger og man peger ned. Bøje slangen ind i en cirkel; vinkler skal matche op og oprette en flush joint.

•Køre den en perle af silikone caulk langs den indvendige kant på din skål. Tryk på gummi slanger på plads langs perle, og sørg for de vinklede enderne til at mødes i en flush joint. Lad caulk helbrede natten over.

•Fyld en mason krukke med tryk eller regn vand og sæt den i midten af din vandkøleren. Passer skålen på plads oven på køleren og sæt køleren på et solrigt sted. Solen vil fordampe vand fra murer krukke. Vandet vil kondensere mod indersiden af skålen og køre ned på indersiden af vandkøleren. Efter et par timer, bør murer krukke være tomt bortset fra urenheder, der er tilbage.

Tips & advarsler

  • Ikke forsøge at destillere vand, der har flydende kemiske forureninger. Kemikalierne, der vil blive gennemført med den fordampende vand i vandtanken.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com