Hvordan man opbygger et hjørne håndvask kabinet

November 3

Køkken kabinet er blandt de mest nødvendige og kostbare investeringer, når du opdaterer et køkken. Konstruere kabinetter i hånden gør det muligt at spare penge på både materialer og arbejdskraft. Et hjørne skab er designet til vinkel ind i et rum. Når det bruges som en vask skab, vil det støtte i at maksimere lagerplads, mens du udnytter alle tilgængelige firkantede optagelser med lidt affald. Byggeprocessen er enkle nok til at fuldføre med grundlæggende snedkeri færdigheder.

Instruktioner

•Measure den tilgængelige plads. Passende andel er afgørende for at skabe en æstetisk tiltalende område. Frysere, der er for lille vil ikke tjene formålet, mens dem, der er for stor vil spilde plads. Højden er normalt 40 inches, dybde 24 inches og bredde varierer afhængigt af behov.

•Draw en til-skala diagram af plads og tilsigtede layout. Dette vil støtte i fastlæggelsen af dimensioner og placering af hvert stykke. Derudover vil det støtte i materialevalg og indkøb af kabinet.

Forpakket tømmer til kabinettet. Der er ca en halv snes typer af træ, der er ideel til brug i kabinet fremstilling. Den specifikke træ du vælger afhænger af dens udseende og dit budget.

Pine er en billig type af træ, der anvendes til at oprette rustik stil kabinetter og møbler. Det er kendt for sin knyttede overflade, men det er vanskeligt at male eller pletter. Kirsebær er ofte på den højere ende af pris skalaen og har en dyb tone og glat tekstur, der passer godt til moderne værelser.

•Measure og mark tømmer til passende dimensioner og skæres med en cirkulær så. Hjørne kabinet vil kræve en base, tilbage, to side stykker og en top, som hylder hvis det ønskes, hver skåret til dine mål.

Den typiske vask størrelse er ca 33 inches lang, 22 inches fra front til tilbage og mindst 8 inches dyb. Disse målinger, vasken kabinettet skal være mindst 36 inches lang.

•Construct kabinettet boks, starter base og fastgør siderne først. Anvende en lys lag af træ lim på begge kanter af basen og anbringe siderne. Tilføj tre eller fire negle fordelt et par inches fra hinanden for hver fælles føje ekstra vedhæftning til kabinettet.

Vedhæfte bagstykke med den samme kombination af træ lim og søm. Afslut boksen kabinet med det øverste stykke. Coat enderne af begge sider og ryg med trælim. Installere toppen og færdig med negle.

•Paint eller pletten overfladen af træ om nødvendigt. Generelt prissat lavere træ vil komme ufærdige, hvilket betyder, at det skal være malet eller farves når kabinetterne er sat sammen. Start ved let slibning overfladen ved hjælp af 300 eller 320 sandkorn sandpapir.

•Drej eller spray på maling til den mest streak-fri finish. Pletten ansøgning vil variere en smule afhængigt af pletten. De fleste typer kræver brug af en børste eller en fnugfri klud for korrekt anvendelse. Både maling og bejdse kræver to eller tre frakker til fuld dækning.

•Dæk alle nyligt malede overflader med én eller to lag af polyuretan. Dette produkt beskytter træ og maling fra skader og skal rulles, når lag af maling har tørret helt. Tørringen tager overalt fra et par timer at overnatte, afhængigt af typen af maling bliver brugt. Følg producentens anvisninger for de bedste resultater.

•Sæt kabinettet ansigt og hardware, herunder hængsler, dørhåndtag og skuffen trækker. Hvert af disse elementer er skruet på plads. Hængsel installationsprocessen for skab døren varierer en smule afhængigt af hængsel. Skrue skuffen trækker ind i midten af den skuffe ansigt, og døren drejeknapper på nederste hjørne eller langs den ene side af ansigtet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com