Hvordan man opbygger et kabinet med DVD plast enhed Lagerreoler

October 14

Hvordan man opbygger et kabinet med DVD plast enhed Lagerreoler

Hvis din DVD-samling er begyndt at Overløb din media storage-enhed, skal du ikke købe en anden billig metal reol. Bygge din egen DVD kabinet er en enkel og billig løsning. Ikke alene er det forholdsvis let at bygge en DVD kabinet, men du kan tilpasse det ved at indsætte plast DVD Lagerreoler for at holde din samling organiseret. Når din samling er stuvet pænt i din nye DVD opbevaringsskab, vil du aldrig behøver at søge gennem stakke af dvd'er igen.

Instruktioner

•Measure højde, bredde og dybde i din plast DVD opbevaring stativer ved hjælp af et målebånd. Du kan vælge typen af plast rack du vil, men det bør være forholdsvis enkel i design, så det kan glide let ind i trækabinet du vil bygge.

•Opret en skitse af din ønskede kabinet på et ark papir. Du kan opdele kabinettet i flere rum, ved hjælp af en plastik DVD rack i hvert rum. Henvise til antallet af dvd'er i din samling og lagerkapaciteten i de plast stativer, du har valgt til at bestemme, hvor mange rum brug for din fryser.

•Klippe to ark af 1/2-tommer krydsfiner til den ønskede bredde og dybde i din hele kabinettet ved hjælp af en rundsav. Hvis du er ved at opbygge flere rum, tilføje sammen bredden af hvert rum og 1/2-inch tykkelse af hver skillelinjen mellem rum til at finde den samlede bredde af kabinettet. Dybden af din fryser skal være mellem 1/2 og 1 tommer dybere end din plast DVD reoler.

•Brug cirkulæret så for at skære to flere plader af 1/2-tommer krydsfiner til den ønskede højde af din fryser. Højden på skabet skal være mellem 1/4 og 1/2 tommer højere end din plast DVD reoler. De første to plader af krydsfiner du skære vil tjene som prima og nederst bedømmelseskomite for dit kabinet, og det andet sæt vil være sidepanelerne.

•Arrange fire plader af krydsfiner du bare skære i rektangulær form, positionering bestyrelser oprejst på deres længste smalle kanter. Sandwich sidepaneler mellem enderne af prima og nederst bedømmelseskomite. Drive negle fra en sømpistol gennem prima og nederst bedømmelseskomite i sidepanelerne.

•Klippe ekstra ark af 1/2-tommer krydsfiner til størrelse for dividers inde i skabet. Brug dimensionerne højde og dybde i din fryser til at skære dividers--skal de lige i størrelse til sidepanelerne.

•Measure og markere den ønskede position for dividers langs prima og nederst bedømmelseskomite i blyant. Skub dividers lodret på plads mellem de øverste og nederste paneler. Sikre dividers ved at køre søm gennem prima og nederst bedømmelseskomite i dividers.

•Klippe et ark af 1/2-tommer krydsfiner baseret på den samlede bredde og højde af din fryser. Dette ark af krydsfiner--som er bagpanelet--fladt på toppen af rammen du færdig bare med at konstruere.

•Sæt bagpanelet ved at køre søm gennem krydsfiner i top, bund og side paneler af rammen nedenfor. Drive yderligere negle via bagpanelet til dividers.

•Paint eller pletter din fryser for at matche den eksisterende indretning på værelset. Når maling eller pletten er tørret, kan du vælge at anvende et lag klar lak eller polyurethan. Tillad finish til at tørre helt, før man går videre.

•Sæt en af din plast DVD stativer oprejst inde i hvert rum af din fryser. I bunden af hver DVD rack bør sidde fladt mod det nederste panel, og siderne skal være flush med sidepaneler og dividers inde i kabinettet.

•Installer plast DVD stativer af kørsel 1/2-inch træskruer gennem siderne af DVD stativer i den kabinet træramme. Indsæt én skrue i hvert af de fire hjørner på begge sider af hver DVD rack.

Tips & advarsler

  • Når du har fuldført din DVD kabinet, kan du vælge at lade det være fritstående eller du kan montere den på væggen. Hvis du vælger at montere dit kabinet på væggen, skal du installere metal vægbeslag på bagsiden af kabinettet. Måle og markere den ønskede position af kabinettet på væggen. Drive væg ankre i væggen studs, og hænge kabinettet ved hjælp af parenteser.
  • Altid anvende forsigtighed og bære beskyttelsesudstyr, når de opererer elværktøj såsom Rundsave og boltepistoler.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com