Hvordan man opbygger et kabinet mellem to vægge

October 1

Hvordan man opbygger et kabinet mellem to vægge

Ældre eller hyppigt ændrede boliger vil have usædvanlige rum inden for dem hvor væggene er tæt på hinanden. Out-of-the-Way rum, vaskerum, toiletter og badeværelser kan have rum inden for dem hvor to vægge er tæt på hinanden. Disse rum kan omdannes til indbyggede frysere nemt med en ramme af 2 x 4 opbakning boards og krydsfiner udvendige bestyrelser. Disse bestyrelser kan justeres så de passer i ethvert rum, og kan blive stablet oven på hinanden for ekstra lagerplads.

Instruktioner

•Find og markere studs i væggen med stud finder. Hold en 24-tommer 2 x 4 lodret mod hver stud, med den flade side mod væggen, sat i den ønskede højde. Bor et hul hver 6 inches gennem bestyrelsen og til stutteriet. Tillægge væggen med 3-tommer træ skruer i bestyrelsen. Gentag for alle boards.

•Stræk et målebånd på tværs af hver 2 x 4, der spænder afstanden mellem væggene. Cut fire 2 af 4s til denne længde med en sav. Placer en bord på toppen af de lodrette brædder, spænder dem. Bore to huller ned gennem hver af disse horisontale bestyrelser og i slutningen af de lodrette brædder. Gentag med 2 af 4s nedenunder de lodrette brædder.

•Measure afstand af området over 2 af 4s, begge afstanden mellem væggene og afstanden fra forsiden af kabinettet til bagsiden. Overføre disse målinger til en krydsfiner bord og skære det ud med en sav. Skåret ud et andet krydsfiner bord til disse målinger.

•Anbring en krydsfiner bord på toppen af rammen kabinet. Bore 2-tommer træ skruer gennem krydsfiner i ramme hver 6 inches. Gentag med en krydsfiner bord på bunden af rammen.

•Measure højde og bredde af skab rammen. Skåret ud to krydsfiner plader, der er den samme højde og 1/4 tommer mindre end halvdelen af bredden på rammen.

•Anbring disse to krydsfiner boards mod fronten af kabinettet rammen. Skub to kabinet hængsler mellem rammen og disse bestyrelser, der er døren bestyrelser. Bore huller til hængsel huller i døren og rammen og vedhæfte dem på plads med 3/4-inch træskruer.

•Anbring en tredelt center låsen i midten af rammen på den øverste bord. Markere vedhæftet fil huller på dørene og den øverste ramme bestyrelsen. Bore ud af hullerne og fastgør låsen med 3/4-inch træskruer.

Tips & advarsler

  • Bejdse eller male dette træ kabinet til at give det en mere professionel overordnede udseende.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com