Hvordan man opbygger et kabinet

November 18

Opbygning af et kabinet kan være simple til ekstremt udfordrende afhængig af hvad slags du bygger og hvad design du arbejder på. Uanset hvad, har alle kabinetter basisdele og instruktioner. Hver vil normalt tage cirka tre til fire timer fra start til slut, ikke herunder maling tørretid. Alle har en slagtet, dybest set en kasse, hylder, som er valgfri, og derefter nogle valgfrie trim og døre samt. Muligheder er nødvendigt afhængigt af hvad værelse og hvad formålet din fryser er.

Instruktioner

•Usually kan du få træ i en isenkræmmer eller træ lager skæres til den nøjagtige størrelse du skal bruge til dit projekt. Hvis ikke, så brug en blyant og målebånd til at trække ud hvor du bliver nødt til at skære. Ved hjælp af tabel saw skære alle træ til den størrelse (r) har du brug for dit projekt.

•På det punkt, gøre en generalprøve slags. Remeasure alle stykker af træ du har skåret og placere dem sammen uden lim eller negle til at se, hvordan de passer. Trim, hvad der er nødvendigt for at skabe en problemfri finish.

•Anvend en boremaskine til at markere siderne og bagsiden af kroppen til at vise hvor søm eller skruer vil gå. Bore fra bagsiden til siderne. Det er vigtigt at være sikker på du bore lige eller du vil gå til højre gennem skoven gør det umuligt at skrue træ sammen sikkert. Ikke bore hele vejen igennem. Lige nok til at lave et lille hul i hver slagtekrop side at vide, hvor søm eller skrue skal gå. Gentag dette for hvert stykke, indtil de er alle mærket korrekt.

•Glue hver side én ad gangen før montering dem sammen. Ved hjælp af søm eller en skrue til at fastgøre dem sammen sikkert. Lim værker som en måde at holde træet fra at flytte for meget som du fastgørelse kabinet brikkerne sammen og tilføjer ekstra styrke i at holde kabinettet sammen.

Farvningsretning på brugen af kabinettet, dette er valgfrit. Det kan tage en dag at slibe afhængigt af værktøj (r) du bruger. Power sanders kan skære tid ned drastisk. Farvning af træ er enkel og normalt har brug for nogle tørretid.

•Hvis du male kabinettet, Sørg for at bruge den rigtige maling og antallet af frakker som anvist af en ekspert, som alle malinger er forskellige.

Tips & advarsler

  • Bruge nogle form for mærkningssystem til at mærke hver enkelt stykke træ, så du ved hvilke stykke går, hvor på din fryser.
  • Skære præcist for at undgå en anden tur til lagerstedet til mere træ.
  • Altid vide, hvordan man bruge alle redskaber og tage alle sikkerhedsforanstaltninger når du bruger dem. Vær sikker på at bære sikkerhedsbriller.
  • Sørg for at male, sand og plet i et godt ventileret område at undgå at inhalere alt for mange af dampene.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com