Hvordan man opbygger et lille hus

August 4

Hvordan man opbygger et lille hus

Bittesmå huse, som er både økonomisk og miljømæssigt venlige, består af bærbar, kun-the-basics opholdsstuer. De giver steder for sovende, madlavning, badning og opbevaring. Med et lille hus, kan du undgå dyre udlejning betalinger og skære ned på at købe luksusvarer.

Instruktioner

•Fastsætte dit hus. Beslut dig for om du ønsker dit hus at bo på et sted eller om du vil det lille nok til, at det er bygget på en trailer, begrænser det nogenlunde på størrelse med en 10 af 10 fod. Hvis du har andre faciliteter til rådighed, såsom badning og opbevaring, som kan påvirke eller ej, du vil medtage et brusebad i din lille hus eller hvor meget lagerplads, du får brug for. Hvis du har en liste over alle de væsentlige elementer, som du har planer om at gemme i din lille hus, som vil bidrage til at bestemme størrelsen af huset og hvordan du ønsker at gemme dine emner.

Generelt, en lille hus har en hems soveværelse, lille stue, front veranda, køkken og badeværelse med bruser. Andre designmuligheder kan omfatte bygning gulve, vægge og tag lavet af shipping paller.

•Saml dine materialer. Kan du kigge på gamle Volkswagen Vannagan dele, som du søger efter kolportere pumpe dræn, køleskabe eller brændere. Fordi du vil operere på din egen strømkilde, kan du overveje at designe en dyb-cycle batteri hub, hvor du kan trække på strøm fra batterier, som kan genoplades ved en stikkontakt fra en anden strømkilde eller endda tilsluttet og wind power systemer. Du vil også brug for en transportabel septiktanke system, svarende til en mindre version af dem, der anvendes af rekreative køretøjer.

•Saml rammen i det lille hus. Hvis din lille hus er ved at blive bygget på en trailer, der vil tjene som din foundation. Hvis du er ved at opbygge på jorden og har ikke planer om at flytte din lille hus, Sørg for at du har en form for foundation arbejdede ud, uanset om du ønsker at bruge aske blokke eller faktisk grave nogle sidefødder for dit hus. De fleste små huse vil være OK hvilende på aske blokke, fordi ikke der meget vægt at forårsage jorden for at flytte eller skjule. Sørg for at ombryde din lille hus i Tyvec eller andre lignende dampspærre at beskytte mod skimmelvækst.

•Installer elektriske og VVS. Sørg for, at du stadig opfylder sikkerhed koder, selv om du vil sandsynligvis ikke skulle få en inspektion, fordi huset er så lille. Stadig kan du leje fagfolk til wire huset, så de ikke korte ud eller brænde.

•Sæt tag på dit lille hus med helvedesild. Konstruere indvendige af din lille hus. Fordi plads inde er så lille, kan det være bedst at samle så meget af indvendige udenfor og derefter tage det inde og søm det til rammen. Start med at bygge hems område, således at du ikke behøver at bære i sengeramme og skab plads til loftet efter stue plads er allerede installeret.

•Sæt isolering i vægge og gulv så at dit hus kan holde varmen. Afhængig af dit klima, kan du også ønsker at installere en lille brænder, der kører på propan eller en lille brændeovn.

•Sæt efterbehandling rører på dit lille hus. Sørg for at din vask og VVS fungerer. Male dit hus og flytte.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com