Hvordan man opbygger et lille skab

September 20

Hvordan man opbygger et lille skab

Opbygning af et lille skab er en ligetil projekt involverer grundlæggende snedkeri færdigheder og gipsvæg installation. De enkleste closet design omfatter to vægge danner en ret vinkel for at omslutte hjørne af et rum. En anden mulighed er bygge det med én væg sæt med en 45-graders vinkel til rummets vægge, eller bygge det med tre retvinklede vægge til en boks at projekter fra en enkelt værelse væg. Når du udformer dit eget skab, lægge ud stykker af slagter papir på gulvet, og eksperimentere med forskellige størrelser og konfigurationer til at finde den ideelle plan der passer til dine behov.

Instruktioner

Hvordan man opbygger en simpel skab

•Mark placeringen af skabet vægge på gulvet, ved hjælp af en blyant og lineal eller af snapping kridt linjer. Bruge en indramning firkantet for at sikre alle hjørner firkantede. Give mindst 30 inches af dybde samlede (accounting for drywall, også) for enhver tøj hængende plads.

•Find og mark studs, den eksisterende væg og loft strøer i området skab ved hjælp af en stud finder eller en lille afslutte søm og hammer. Bemærk: Det er bedst at forankre den closet væggen studs ind i de eksisterende væg studs; Hvis det er muligt, justere gulv layout for at falde sammen med væggen studs. Men du kan forankre vægge til gulvet og loftet alene, forudsat toppe af væggene er fastgjort til loftet bjælker.

•Udvide layout linjerne fra gulvet op på væggene og op på loftet, ved hjælp af en 4-fods niveau og blyant. Skær 2 x 4 plader til toppen og bunden af hver væg, efter linjerne layout. Fastgør pladerne til gulvet og loftet med 16d fælles negle eller 3 1/2 tommer skruer.

•Mark væg-stud layout på pladerne. Hvis du vil bruge en standard pre hang døren til skabet, være sikker på at have dør på hånden til at guide layoutet. Skær hver mur stud til at passe mellem pladerne og installere det med 8d fælles negle eller 2 1/2 tommer skruer.

•Dæk vægge med 1/2 tommer gipsvæg. Tip: Hvis du passer drywall paneler forsigtigt langs rummets loft og vægge, kan du afslutte disse leddene med caulk i stedet for gips tape og fælles stof. Færdig med alle andre drywall leddene med tape og sammensatte, og bruge hjørne perle eller træ trim for at afslutte de udvendige hjørner af skabet.

•Finish skabet vægge som ønsket. Installere skabet døren og tilføje trim, som passende. Tilføj hylder, skab stænger og andre hardware som ønsket.

Tips & advarsler

  • Check for elektriske ledninger og VVS linjer i alle vægge, lofter og gulve i projektområdet før arbejdet påbegyndes.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com