Hvordan man opbygger et Metal udhæng til en bygning

January 28

Hvordan man opbygger et Metal udhæng til en bygning

Metal baldakiner bruges til en lang række funktioner, fra hjem carporte til farm og ranch hø opbevaring til business parkering og tankstation dækker. Hvordan de er bygget, afhænger af formålet. Hvad de dele er en grundlæggende design--indlæg eller søjler støtter en metal dækker. Materialer varierer, men alle baldakiner er belægninger til at beskytte mod regn og andre vejrforhold. Du kan købe baldakin kits eller bygge en selv.

Instruktioner

•Build en metal baldakin med en træramme, ligesom en pæl laden struktur. Mark konturer for baldakin med stakes hvor indlæg vil blive fastsat, gør sikker på hjørnerne er firkantet.

•Dig huller til 4 x 4 indlæg i hjørnerne og mellem hjørner hvis span er mere end 12 fod. Hul dybde skal være omkring en tredjedel højden på den færdige indlæg. For en 9-fods indlæg er der en 3-fod hul. Angive stillingerne i beton, og sørg for de er plumb på alle sider. For en skrå tag, gøre poler på den ene side højere. En højfrekvent tag, enten indstillet højere stillinger i midten af baldakinen eller bygge sat tag spær.

•Nail 2 x 4 indramning bestyrelser rundt ydersiderne af alle indlæg. Til et skrå tag søm søm tværbjælke bøjler på hver side bord, 24 inches fra hinanden, derefter i 2 x 4 strøer på tværs af spektret. En højfrekvent tag, gøre spær med en 2 x 4 bord til at spænde bredden, spær op til et højdepunkt med en højderyg bord på toppen. Brace internt med 2 x 4 oprejst bestyrelser. Søm en bandagist på tværs af hvert indlæg.

•Tilføj metal tagdækning. De mest almindelige materialer er bølgepap aluminium eller galvaniseret stål. Check en bygning levering butik for andre muligheder. Søm de bølgede metal tag rammen. Starte fra bunden og arbejde op. Overlap sektioner efter behov på langs. Overlap sømme i hele taget ved at sætte en dal corrugation over en dal på den tilstødende afsnit. Skære paneler til at passe med tin snips eller en metal sav. For en højfrekvent tag, slut af med et metal tag hætten på toppen.

Forpakket et metal udhæng dække som en mulighed til tagdækning paneler. Disse kommer i forskellige størrelser i sektioner til fastgøres sammen på taget.

Tips & advarsler

  • Metal baldakin kits, med pre færdige tag og metal polakker for ramme, er tilgængelige. De fleste kommer med hjørne og interne seler til at fastgøre sider sammen.
  • Kontrollere lokale bygning agenturer inden du starter. Nogle områder har regler for eller begrænse brugen af baldakiner.
  • Være forsigtig skæring metal; kanterne er skarpe og kan skære hænder og fingre

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com