Hvordan man opbygger et reb-Plank Bridge

October 27

Hvordan man opbygger et reb-Plank Bridge

Reb-planke broer er sjovt at snuble på i out-of-the-way dele af verden. De er en meget primitiv måde at bygge noget, der tillader dig at krydse en grænse på ufremkommelige. De er forholdsvis let at opbygge og en fantastisk måde at give en billig, alternative rute over din barriere. Med en hurtig tur til den lokale hardware butik, vil du være klar til at begynde at bygge din reb-plank bridge.

Instruktioner

•Locate et område, der er sikker til at bygge din reb-plank bridge. Spejder et sted, der er fast nok til at bære vægten af broen i begge ender. Du ønsker ikke din bro til at synke til det område, der er som krydses, så understøtter i hver ende skal være solid.

•Anchor din bro på begge sider af passagen ved at binde det til et træ, boulder eller anden fast genstand. Du kan også køre tunge stakes eller pæle i jorden for at sikre broens vægt. Binde en længde af tunge reb til hver af dine understøtter, starter i den ene ende.

•Toss reb til anden siden af passagen. Om nødvendigt foretage en lasso ud af dit reb. Vær sikker på, at de fange på noget, som du skal krydse over til anden siden. Hvis der ikke er en måde over passagen allerede, hop over rebet hånd-over-hånd.

Uddelingen den vigtigste støtte reb på anden siden af din bridge. Sørg for, at alt er fast forankret på plads før du begynder at lægge plankerne for din bridge.

•Gather nok planker til at dække afstanden på din bro passage. Plankerne behøver ikke at danne en kontinuerlig overflade hele længden på din bro, men de bør placeres tæt nok sammen til at krydse uden at falde. Bor et hul i nærheden af begge ender af alle planker. Tag den første planke og et kort stykke reb. Slip stykke reb gennem hullet på ene ende af planken, sikre det at planken og vigtigste støtte reb. Gentag dette trin på begge ender af dine planker, sikring af hver planke til både støtte reb.

Uddelingen din rebet Broen selv yderligere ved at tilføje håndlister. Skær to lange stykker reb om størrelsen af din vigtigste støtte tovværk. Binde begge ender af rebet til en af understøtter. Sørg for, at dette er sikret højere end din planke støtte tovværk. Kør hver Håndliste fra den ene side til den anden, trækker det stramt som du går. Sikkerhedsmæssige, binde mindre længder af reb fra plankerne til gelænderet hvert par fødder, skiftevis fra den ene side på din bro til en anden. Du kan nu sikkert, men omhyggeligt, krydse din reb-plank bridge.

Tips & advarsler

  • Hvis din passage ikke har naturlige støtteelementer til din bro, kan du bruge stakes for at sikre din bro til jorden.
  • På grund af den primitive design af reb-planke broer, kan de blive ustabil. Det er vigtigt at være forsigtig, når du krydser og opretholde god balance.
  • Bruge meget robust reb for din bro for at sikre din sikkerhed i ved hjælp af reb-plank-broen.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com