Hvordan man opbygger et sæt mursten trin

January 12

Opbygning af en mursten trappe er ikke så nemt som det ser ud. Mens det ser ud til at være lige så nemt som at samle byggesten, er der meget mere der skal gå ind i bygningen trin end bare slapping mursten sammen med mørtel. Mens det er muligt at bruge et sikringsanlæg mursten system, har de ikke altid det ønskede udseende mennesker stræber efter. Hvad de fleste mennesker ønsker, er en solid sæt af trin, som de kan stole på i mange år fremover.

Instruktioner

At skabe en Base

•Measure fra det øverste trin på jorden til at bestemme den nødvendige højde for trin. Klart, niveau og komprimere jordoverfladen af hvor skridt vil gå. Omgiv området ryddet med 2 af 4s til at holde den konkrete form du vil hælde. Lå armeringsjern ud i 1-foot firkanter, kryds og tværs hinanden og fyldes med beton til at dække. Dette vil skabe en solid base foundation for tunge mursten trinene ovenfor. Dybde skal være 6 til 7 inches af beton til en tilstrækkelig base. Gør det muligt for at indstille i 24 timer.

•Lay ud af en base for dine trin ved hjælp af konkrete mursten og blok. Tænk på de ydre mursten som en facade. Ideelt set bør dybden af slidbanen når føjet til riser højde 25 til 27 inches. Du kan justere det efter behov, men de riser og slidbanen af hvert enkelt trin bør være ens. Sørg for at blokke niveau med hver anden, hver side foring op til næste. Ingeniør en tilt i hvert niveau på bagsiden ved at bygge under bageste med et lille stykke af mursten eller træ så vand vil køre off hvert trin.

•Våd ned de ydre mursten par timer før du bruger dem.

•Lay din 1,5-tommer-tykke brolægning mursten eller klasse F mursten ved hjælp af en blanding af én del vejr resistent cement og tre dele fine sand. Lægge mursten på den smalle kant til at oprette en flad sektion for riser ansigt og med den nederste kant flugter med bagsiden af mursten til slidbane under den. Mellem flad slidbane mursten og top riser mursten forlade om en 1/2-inch bred mørtel fælles. Efterlade 3/8 tommer på bagsiden af trinnet og 3/8 tommer i bunden af riser.

Tips & advarsler

  • Holde nedskæringer til et minimum ved at kende dine dimensioner god tid og køber mursten til at passe disse dimensioner.
  • En komfortabel riser vil normalt være over 5 inches. Nogen mindre og en persons skridtlængde vil blive smidt.
  • Gør ikke dine begyndelsen slab mindre end 6 inches, som dette kunne medføre smuldrer og dine trapper kunne knæk.
  • Vand gruppering er en fjende af din trapper. Sørg for at give mulighed for dræning.
  • Brug ikke almindelige mursten mørtel til trapper, det er beregnet til væg områder.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com