Hvordan man opbygger et skab lagerenhed

October 26

Leje en professionel til at bygge eller designe dit skab kan koste en mindre formue disse dage, men det virkelig behøver ikke at koste en masse for at have skabsplads af dine drømme. Du har brug for planlægning, tålmodighed og en eftermiddag til at bygge den. Den færdige enhed vil have en øverste hylde med en anden hylde en fod nedenfor. Midten af skabet bliver en reol, der strækker sig fra den anden hylde på gulvet, med skab stænger på begge sider.

Instruktioner

•Fjern alle eksisterende skab hardware. Begynde at opbygge dit skab arrangøren ved at måle længden af bagvæggen og to sidevægge at bestemme længden din hylde understøtter. Husk at fratrække 1 ½ inches fra længden af bagvæggen for 3/4-inch tykkelse på begge side understøtter. Fordi sidestøtter vil være installeret først, vil den rygstøtte afkortet de 1 ½ inches passer mellem side-stykker.

•Klippe hylden understøtter fra 1 x 3-tommer tømmer, og Vedhæft hver sidestøtte 84 inches fra gulvet ved hjælp af negle drevet i knopperne. Derefter vedhæfte den rygstøtte på samme måde. Disse er understøtter for den øverste hylde i dit skab organisator. Du vil nu have et tomt skab med tre 1 x 3 planker naglet til væggen, at hylden vil sidde på og tillægger.

•Klippe hylden understøtter for nederst hylder og vedhæfte understøtter 76 inches fra gulvet ved hjælp af negle drevet i knopperne. Fastgør siderne først, så bagsiden. Side-stykker vil holde ud fra væggen 3/4 af en tomme for hver side. Siderne er knyttet først fordi bagsiden vil passe på bagsiden af væg mellem side-stykker. Disse er understøtter for den anden hylde i dit skab organisator.

•Klippe to lange hylder fra 3/4-tommer krydsfiner. Hylderne bør være 11 7/8 inches lang, og deres længde er bredden af dit skab. Cut to 11 7/8 x 76-tommers side stykker fra 3/4-tommer krydsfiner. Disse to er de uden for støtter af din reol.

•Klippe seks 11 7/8-tommer kvadrat hylder for reolen. Samle reol, med hylder fordelt til dine behov, ved hjælp af søm, forlader den øverste og nederste åbne. Toppen af reolen vil blive knyttet til den lavere lang hylde, der strækker sig over længden af skabet; bunden vil være på gulvet i skabet. På dette punkt, har du en tynd reol med seks hylder.

•Center reoler enhed lige stor afstand fra hver side af kanten af skabet. Mark indhak til bunden reoler support. Skære hakkene fra reolen med hånd sav. Du vil have en reol med L-formet tilbage hjørner så enheden vil lægge fladt mod væggen og hakkene passer over reoler understøtter.

•Lay en lang hylde på nederst støtte og fastgør med negle. Tillægger den øverste hylde støtte andre lange hylden og fastgør med negle.

•Measure længde fra siden af center reol på væggen på hver side. Skære closet stangen til at passe. Tillægge hver side af afsnittet center med skruer closet stangen. Derefter vedhæfte stangen til væggen med din ønskede metode til fastgørelse af closet stangen. De sturdiest måde er permanent vedhæfte stangen til væggen med skruer, men på denne måde er vanskeligt at ændre sig i fremtiden.

•Paint eller pletten som du ønsker.

Tips & advarsler

  • Du kan tilføje to niveauer af hængende plads ved at knytte et andet sæt af skab stænger halvvejs ned fra den øverste sæt. Foranstaltning to gange, klip en gang. Måle pladsen to gange før måling træ to gange.
  • Sand enhver ru træ før markedsføring sarte tekstiler, hvor de kunne blive beskadiget af splinter. Sørg for at tillægge studs vægtbærende understøtter, som hylde understøtter og skab rod understøtter, sikkert.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com